به گزارش چهارفصل [2] به نقل از شبکه اطلاع رسانی دانا [3]، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان روز شنبه هفته جاری در همایش سالانه قوه قضائیه که باحضور سران قوه تشکیل شد به ایراد سخنرانی پرداخت. [2]
وی در بخشی از سخنانش در خصوص فشار برخی جناح ها و افراد به قوه قضائیه گفت: هیچکس نمیتواند به قاضی فشار آورد و هیچ گروه فشاری حق ندارد به دادگاههای ما فشار وارد کند. فرقی نمیکند آن قاضی نشسته و یا ایستاده باشد و یا از کادر اداری باشد. اینجا قوه قضائیه مستقل است و بر مبنای سیره پیامبر(ص) و امیرالمومنین(ع) است.
جمله رییس جمهور در اجلاس سالانه قوه قضاییه مبنی بر اینکه «هیچ کس حق ندارد به قوه قضاییه فشار وارد کند» دارای چند بعد و نکته اساسی است که در ادامه به برخی از آن ها اشاره می شود.
یکی از این نکته ها اینست که در مدت روی کار آمدن دولت یازدهم فشارهای مربوط به پرونده های سیاسی بویژه حبس عناصر فتنه گر از سوی مطبوعات حامی دولت به قوه قضاییه بیشتز از گذشته وارد شد.
برخی افراد و گروه ها با استفاده از ظرفیت مطبوعات و رسانه هایشان به انحا مختلف سعی بر ایجاد فشار به قوه قضائیه در جهت چشم پوشی از جرم برخی فتنه گران داشتند و در نهایت به صورت هدفمند و برنامه ریزی شده به دنبال هدف اصلی یعنی همان رفع حصر بودند که خوشبختانه تاکنون موفق به چنین کاری نشده و نخواهند شد که خود این موضوع و مجموع اقداماتی که در این راستا شده در تعارض با این سخنان روحانی است.
برخی از رسانه های حامی دولت و نزدیک به اطلاح طلبان بارها و بارها هروقت که علیه فتنه گران اقدامی شده بلافاصله موضع مقابل دستگاه قضا گرفتهاند و طی این چند ماه به دنبال رفع حصر سران فتنه بودند و این درحالی است که عناصر اغتشاشات و فتنه سال 88 دست به اقدام علیه نظام و مسئولان زدند و با زیاده خواهی و البته به صورت هدفمند سعی در براندازی داشتند و جرمشان هم محرز است و لذا میبایست در دادگاه محاکمه شوند که در این صورت قطعا به جرم محاربه به اعدام محکوم می شوند.
این رافت و مهربانی نظام است که فقط به حصر خانگی سران فتنه اکتفا شده است و نباید برخی افراد نزدیک به اصلاحات و حامیان دولت از آن سواستفاده کنند.
مسئله قابل توجه دیگر موضوع بند 350 زندان اوین بود که در آن برخی افراد حامی دولت و اصلاح طلبان افراطی آشکارا تلاش کردند تا اقدام قوه قضاییه را نفی کند.
برخی از جریانات با بزرگ نمایی و دروغ پراکنی در رسانههایش سعی در متهم جلوه دادن قوه قضائیه داشتند. در موضوع اعدام مهآفرید خسروی از مفسدین اقتصادی نیز که چندی پیش اعدام شد، برخی گروه ها و جریانات خاص به نوعی قصد شبههافکنی در حکم قضایی را داشتند و میخواستند اعدام این فرد را زیر سوال ببرند که مجموع این اقدامات علاوه بر این که به صورت هدفمند از سوی برخی جریانات اصلاح طلب تندرو برنامه ریزی شده، در تعارض با جمله مذکور از شخص حسن روحانی است.
به هرحال مطالب فوق به نوعی در تایید این نکته است که بدنه حامی رییس جمهورو افرادی که به هرشکلی خود را منتسب به دولت میدانند، ظاهرا اعتقادی به سخن رئیس جمهور درباره ضرورت عدم فشار قوه قضاییه ندارند و در پشت پرده دقیقا مخالف گفته های رئیس جمهور عمل میکند.
انتهای پیام/گ
پیوندها
[1] http://chaharfasl.ir/node/124602
[2] http://chaharfasl.ir
[3] http://dana.ir/