به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «چهارفصل» با حضور دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهوری در ساماندهی و توسعه زیرساختهای فناوری و نوآوری، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، معاون اقتصادی استاندار، مدیرکل پارک علم و فناوری استان و جمعی دیگر از مسئولان استانی نشستی جهت بررسی وضعیتهای زیرساختی و تامین زیرساختها و امکانات لازم برای توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری استان با محوریت پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد در اتاق استاندار برگزار شد.
یداله رحمانی در این نشست، با تأکید بر اهمیت شکلگیری پارک علم و فناوری، گفت: با علاقه و عزم جدی پیگیر هستیم تا این حوزه در استان محقق شود و از ظرفیت نیروی انسانی موجود بهره بگیریم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تقدیر از پیگیریهای دلسوزانه مسئولان، تصریح کرد: خوشبختانه در یک هفته دو بار جلسه برگزار شد و این نشاندهنده اهتمام ویژه مسئولان است. ما در این جلسات به دنبال آن هستیم که با همفکری، منافع استان را پیش ببریم و از زحمات همه دستاندرکاران قدردانی میکنیم.
وی با اشاره به اسناد و طرحهای موجود، عنوان کرد: اسناد خوبی در دست داریم که با مرور و اصلاح آنها میتوانیم به نتیجه مطلوب برسیم، از زحمات تحصیلکردگان و متخصصان استان نیز تشکر میکنم که با پیگیریهای مفید خود در این مسیر همراهی کردهاند.
پیگیری تأمین منابع مالی و حمایت شرکتهای نفتی
رحمانی با اشاره به ضرورت تسریع در انجام امور، خاطرنشان کرد: هماهنگیهای لازم باید انجام شود تا موضوعات مطرحشده به مرحله اجرا برسد. در همین راستا، از دانشگاه آزاد اسلامی درخواست میکنیم نامهای به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارسال کند تا با تشکیل جلسات کارشناسی، اقدامات لازم صورت گیرد.
رحمانی با تشکر از دکتر صالحپور، مطرح کرد: نگاه مثبت و تلاشهای ایشان نقش مهمی در پیشبرد اهداف داشته است، اگر چالشهای موجود حل شود، میتوانیم با همکاری همه بخشها، موقعیت ممتازی برای استان ایجاد کنیم.
ضرورت توسعه کارخانه نوآوری و کشت قراردادی گیاهان دارویی
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به پروژه کارخانه نوآوری در گچساران، گفت: با طراحی مناسب و اولویتبندی صحیح، این پروژه میتواند بهصورت شیک و اصولی آغاز شود که خوشبختانه محل اجرای پروژه آماده است و با پیگیری ۴۳ میلیارد تومان اعتبار از شرکتهای نفتی، میتوانیم این طرح را به سرانجام برسانیم.
وی همچنین بر توسعه کشت قراردادی گیاهان دارویی تأکید و ادامه داد: این طرح یکی از برنامههای اساسی ملی است که حلقه مفقوده آن در استان ما شکل نگرفته بود. با پیگریهای انجامشده، انشاءالله به زودی شاهد عملیاتی شدن آن خواهیم بود.
استفاده از اعتبارات مالیاتی و همکاری با ایرانسل
رحمانی با اشاره به پیشنهاد استفاده از اعتبارات مالیاتی برای توسعه پارک نوآوری، گفت: این طرح نیاز به طراحی دقیق دارد و در صورت تصویب، میتواند نقش مهمی در تأمین منابع ایفا کند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد همچنین بر لزوم همکاری با شرکتهای فناوری مانند ایرانسل تأکید و اضافه کرد: باید جلسهای با مدیرعامل ایرانسل برگزار شود تا در زمینه توسعه زیرساختهای فناوری استان همکاری لازم صورت گیرد.
درخواست ارائه گزارش توجیهی به شورای حل اختلاف استان
وی در ادامه با اشاره به ضرورت اختصاص سهم استان از اعتبارات ملی، اظهار داشت: درخواست میکنیم گزارشی توجیهی همراه با جدول مقایسهای از وضعیت استانهای دیگر تهیه شود تا در اولین جلسه شورای حل اختلاف مطرح و پیگیری شود.
رحمانی در پایان با تشکر از حضور همه مسئولان و متخصصان، تأکید کرد: تنها با همکاری همه جانبه، شاهد توسعه زیرساختهای فناوری و نوآوری در استان خواهیم بود.
انتهای خبر/
پیوندها
[1] http://chaharfasl.ir/news/136592/%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B9%D9%87-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%81%D9%86%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D9%81%D8%AA%DB%8C