پایگاه خبری تحلیلی چهارفصل
Published on پایگاه خبری تحلیلی چهارفصل (http://chaharfasl.ir)

صفحه اصلی > دلسردی دانشگاهیان به ضرر نظام است/ بازنگری درآیین نامه کرسی های آزاد اندیشی

13. ارديبهشت 1393 - 13:00
دلسردی دانشگاهیان به ضرر نظام است/ بازنگری درآیین نامه کرسی های آزاد اندیشی
سید ضیا هاشمی
دلسردی دانشگاهیان به ضرر نظام است/ بازنگری درآیین نامه کرسی های آزاد اندیشی [1]
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نشاط و امید را ضرورت حیات دانشگاهی و حیات عمومی جامعه دانست و گفت: هر حرکتی که موجب نا امیدی و دلسردی دانشجویان و دانشگاهیان شود به ضرر نظام، انقلاب و کشور خواهد بود.

به گزارش چهار فصل [2] به نقل از مهر [3]، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نشاط و امید را ضرورت حیات دانشگاهی و حیات عمومی جامعه دانست و گفت: هر حرکتی که موجب نا امیدی و دلسردی دانشجویان و دانشگاهیان شود به ضرر نظام، انقلاب و کشور خواهد بود. [2]

سید ضیا هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بستر سازی برای جلب مشارکت دانشگاهیان در فرآیندهای اجتماعی و سیاسی امید به آینده را افزایش می دهد و همگان باید تلاش کنند که این امید و نشاط بیشتر شود. [2]

وی بیان کرد: هر حرکتی که موجب دلسردی دانشجویان و کمرنگ شدن فضای امید و نشاط در دانشگاهها شود قابل قبول نیست و با آن مقابله خواهیم کرد.

آیین نامه کرسی های آزاد اندیشی بارنگری می شود

هاشمی همچنین در پاسخ به خبرنگار مهر در خصوص کرسی های آزاد اندیشی گفت: آیین نامه موجود در خصوص کرسی های آزاد اندیشی را مورد بررسی قرار دادیم و به این نتیجه رسیدیم که این آیین نامه نیاز به بازنگری دارد و براین اساس یک گروه علمی مسئول بازنگری این آیین نامه هستند.

وی اظهار داشت: آیین نامه جدیدی که روانتر هست و می تواند تسهیلات بیشتری برای توسعه کرسی های آزاد اندیشی داشته باشد تدوین و به زودی ابلاغ خواهد شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم افزود: در این راه با همکارانمان در دانشگاههای مختلف و به ویژه اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی و مسئولان این امر در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و دستگاههای مختلف همکاری نزدیکی داریم.

وی تاکید کرد: تلاش می کنیم که دانشجویان، صاحب نظران و اساتید مختلف را برای حضور در این کرسی ها و بررسی موضوعات جدی در جامعه تشویق کنیم به گونه ای که احساس کنند این کرسی ها مصداق آزاد اندیشی هستند و از این طریق اعتماد و مشارکت آنها جلب شود و بازتاب آن بتواند نتیجه و محصول خوبی از سوی دانشگاهها برای جامعه داشته باشد.

تحقق شعار سال در اولویت برنامه های فرهنگی وزارت علوم است

وی همچنین نام گذاری سال جاری با نام اقتصاد و فرهنگ از سوی مقام معظم رهبری را فرصتی گرانقدر برای مدیریت فرهنگی کشور در راستای توسعه فرهنگی دانست و گفت: در وزات علوم هم این نامگذاری را به عنوان یک فرصت تلقی کرده و جلسات گوناگونی را با مسئولین و معاونین فرهنگی دانشگاهها برگزار کرده ایم.

وی افزود: به همین دلیل اولین اجلاس سراسری معاونین و مدیران فرهنگی دانشگاههای کشور را در اواخر اردیبهشت برگزار خواهیم کرد تا در خصوص این موضوع همفکری لازم صورت گیرد و راهکارهایی برای تحقق این هدف اندیشیده شود.

هاشمی بیان داشت: همچنین در موضوع هویت ملی و تحقق همبستگی اجتماعی اجلاسی در هفته جاری با حضور برخی شخصیتهای علمی و مدیریتی کلان کشور برگزار کردیم و در آن تعدادی از مسئولین فرهنگی دانشگاههای کشور حضور داشتند و برنامه هایی برای تقویت همبستگی و هویت ملی مورد بحث قرار گرفت.

وی تصریح کرد: جلب مشارکت، دانشجویان، اساتید و دانشگاهیان در برنامه های فرهنگی بستری برای افزایش نشاط و امید در دانشگاهها ایجاد کرده و این حرکت ها به اعتلای قانونمندی و فرهنگ ایرانی و اسلامی کمک می کند.

خوابگاههای دانشجویی از امکانات ضعیفی برخوردارند

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در خصوص هفته خوابگاهها نیز گفت: برنامه های فرهنگی مختلفی برای این هفته پیش بینی شده است.

وی اظهار داشت: خیلی از خوابگاههای دانشجویی از امکانات ضعیفی برخوردار هستند و ساختمانهای خوابگاهها در دانشگاههای مختلف و به ویژه دانشگاههای بزرگ فرسوده هستند.

هاشمی بیان داشت: برنامه هایی برای بازسازی خوابگاهها وجود دارد اما این نیازمند بودجه زیادی است با این حال تلاش می شود از دنشجویان برای مدیرت خوابگاهها استفاده شود و گسترش همدلی و اعتماد دانشگاهیان برای بهره گیری از امکانات موجود مورد اهتمام است.

 انتهای پیام/گ


Source URL: http://chaharfasl.ir/node/83602

پیوندها
[1] http://chaharfasl.ir/node/83602
[2] http://chaharfasl.ir
[3] http://www.chaharfasl.ir/