به گزارش پايگاه خبري چهارفصل، جمهوري اسلامي ايران از اولين روزهاي خود تلخي ها و شيريني هاي زيادي را لمس كرد تا حلاوت و aتازگي آن بر كام ملت ايران براي هميشه تاريخ شيرين باشد.
اگر بخواهيم فصل هاي دفاع مقدس را بشكافيم شايد هزاران سرفصل از اعماق وجودي آن براي نسل سوم و چهارم انقلاب اسلامي كه جنگ را حس نكرده اند به بهترين سبك ممكن بيان و به تصوير كشيد.
سپاه فتح استان كهگيلويه وبويراحمد به منظور حفظ دستاوردهاي عظيم انقلاب اسلامي به ويژه معرفي سرداران شهيد و رزمندگان استان در سال 1388 اقدام به تآسيس گنجينه اي ارزشمند به نام گنجينه آثار شهداي استان كهگيلويه و بويراحمد در كانون فرهنگي و هنري بسيج واقع در ميدان امام حسين(ع) شهر ياسوج نموده است كه كاري فاخر و ارزشمند در راستاي ترويج فرهنگ و سيره شهداي استان است را ايجاد كرده است كه درب آن براي همه علاقه مندان به شهيد و شهادت جهت بازديد باز است.
ستواندوم پاسدار مجيد بخشي مدير و مسئول گنجينه شهدا ياسوج در رابطه با گنجينه شهدا ياسوج اظهاركرد: شهدا گنجينه هاي باارزشي هستند كه تمام اعمال و رفتارشان مي تواند براي همه ما به عنوان يك الگو قرارگيرد.
وي افزود: گنجيه شهدا ياسوج در سال 1388به همت معاونت فرهنگي سپاه فتح استان كهگيلويه وبويراحمد در محل كانون فرهنگي ورزشي بسيج جهت زنده نگهداشتن ياد و خاطره 1800شهيد استان جهت بازديد علاقه مندان ايجاد شده است.
مسئول گنجينه شهدا ياسوج تصريح كرد: اين مجموعه ارزشمند و فاخر در استان در سه غرفه و يك سالن اجتماعات احداث گرديد كه غرفه هاي آن متشكل از غرفه اطلس جنگ و معرفي عمليات ها و فرماندهان و جزئيات كامل عمليات هاي هشت سال دفاع مقدس، غرفه دوم نيز به معرفي سايت ها و كتب مرتبط با سرداران استان و دفاع مقدس مرتبط است و غرفه سوم نيز تحت عنوان دست هاي پنهان و معرفي چهره هاي منافق و ضد انقلاب از ابتداي انقلاب تاكنون مي پردازد، در سالن اجتماعات علاوه بر اينكه محلي است براي برگزاري همايش ها و گردهمايي ها، تابلوهاي سرداران شهيد استان كهگيلويه و بويراحمد و رزمندگان استان نيز جهت معرفي آنان به حاضرين نيز نصب شده است.
وي تاكيد كرد: ورود به اين گنجينه ارزشمند ابتدا از تاريخ قيام هاي خياباني انقلاب اسلامي و بازداشت انقلابيون توسط نيروهاي ساواك با آن شكنجه هاي وحشيانه شروع مي شود كه در كنار سلول ايجاد شده تكيه هاي از روزنامه هاي آن روز ها در كنار اين زندان طراحي شده بر ديوارها جهت مطالعه بازديدكنندگان نصب شده است.
بخشي گفت: در ادامه بازديد از گنجينه شهدا به قسمت معرفي اِلمان ها و نمادهاي شهدا و دفاع مقدس كه در سطح ميادين و بلوار شهرهاي ايران نصب شده اند اختصاص دارد كه در كنار اين نمادها بخشي ازتصاوير و تابلوهاي هنرمندان استان نيز نصب شده است.
مسئول كانون فرهنگي ورزشي جوانان ياسوج اظهاركرد: در قسمت ديگر از اين گنجينه شاهد به تصوير كشيده شدن محل سخنراني امام خميني(ره) درجماران و عزاداري مردم ايران در پي رحلت بنيانگذار انقلاب اسلامي و تصاوير مرتبط با هستيم.
وي در ادامه گفت: در غرفه معرفي عمليات ها و شاهد اطلس كامل جنگ و معرفي عمليات ها و فرماندهان عمليات هاي در هشت سال دفاع مقدس به همراه ماكت كليه عمليات هاي دفاع مقدس خواهيم بود كه به طور كامل و جامع توضيح داده شده است.
بخش در ادامه يادآورشد: در غرفه ديگر اين گنجينه شاهد معرفي سايت هاي خبري مرتبط با دفاع مقدس و ايثار و شهادت هستيم كه در كنار آن نيز كتب مربوط به دفاع مقدس و رزمندگان و آزادگان و شهداي استان جهت بازديد علاقه مندان به نمايش گذاشته است.
اين مقام فرهنگي اظهاركرد: در غرفه سوم گنجينه شهدا ياسوج شاهد برپايي نمايشگاهي تحت عنوان " دست هاي پنهان"كه به معرفي افرادي كه در ادامه راه انقلاب اسلامي از مسير خارج و به جمع ضدانقلابيون پيوسته اند را به طور كامل با حزب ها و جناح هاي سياسي از روزهاي ابتداي انقلاب اسلامي تا كنون معرفي مي كند.
مدير گنجينه شهداي استان كهگيلويه وبويراحمد گفت: سالن اجتماعات اين گنجيه منقش به تصاوير سرداران شهيد استان و در قسمت هايي نيز تصاويري از حضور رزمندگان استان در هشت سال دفاع مقدس را به صورت عكس به تصوير مي كشد كه در كنار اين تصاوير نيز قسمتي از لباس ها و وسايل شخصي شهداي استان نيز جهت بازديد علاقه مندان به نمايش گذاشته شده است.
بخشي در خصوص بازديد علاقمندان به بازديد از گنجينه شهداي استان اظهاركرد: گنجينه شهداي استان همه روزه به جز روزهاي تعطيل بر روي دانشجويان، اساتيد، دانش آموزان و عموم مردم استان كهگيلويه وبويراحمد بازاست و علاقمندان مي توانند با حضور در گنجينه شهداي استان به همراه خانواده هاي خود بازديد كنند.
مسئول كانون فرهنگي ورزشي بسيج ياسوج گفت: اين مكان مقدس محلي است براي اعزام زائران مناطق عملياتي هشت سال دفاع مقدس، مشهد مقدس و محلي است براي حضور شهيدان استان قبل از مراسم تدفين شهدا در استان.
وي تاكيد كرد: اين مكان مقدس در زمان جنگ محل اعزام رزمندگان به جبهه هاي جنگ بود هم اكنون نيز محلي است براي حضور شهداي استان و متبرك كردن اين مكان به عطر وجودي شهداي گمنام در استان كه قبل از تدفين حتماٌ يك شب در اين مكان ميهمان خواهند بود و سپس به شهرستان ها انتقال داده مي شوند.
*اين مكان نقطه آغاز است و هم نقطه پرواز
مدير گنجينه شهداي استان كهگيلويه وبويراحمد گفت: اين مكان يكي از امكان مقدس در استان است چرا كه هم نقطه آغاز است و هم نقطه پرواز.
بخشي تاكيد كرد: خيلي از افراد با ورود به اين گنجينه ارزشمند به مسير واقعي زندگي خود برگشته اند و همين تغيير سبك زندگي ناشي از مقدس بودن اين مكان ارزشمند است.
مسئول كانون فرهنگي ورزشي بسيج ياسوج گفت: كانون فرهنگي ورزشي بسيج علاوه بر ايجاد گنجينه شهداي استان به فعاليت هاي فرهنگي و ورزشي و هنري در زمينه هاي مختلف نيز مي پردازد كه براي حضور در اين كلاس ها امتيازات و تخفيفات خوبي در نظر گرفته شده است.
اين پايگاه خبري ضمن تقدير از مدير گنجينه شهداي استان كهگيلويه وبويراحمد و فعاليت هاي اين مجموعه همه عزيزان را از سراسر استان و ايران اسلامي جهت بازديد از اين مجموعه ارزشمند و فاخر در استان كهگيلويه وبويراحمد دعوت مي نمايد.
انتهای پیام/م.ن
نظرات کاربران