وی با تاکید بر اینکه بیشترین تصرفات عرصههای منابع طبیعی در حوزه بویراحمد و دنا است، عنوان کرد: سال به سال میزان تصرفات اراضی جنگلی و مرتعی در استان کهگیلویه و بویراحمد بویژه در شهرستانهای بویراحمد و دنا افزایش مییابد.
مدیرکل دفتر فنی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به رفع تصرف اراضی مناطق تل سیاه، اطراف رودخانه بشار و سرنجلکل، افزود: طبق گزارشات رسیده مجدد این اراضی تصرف شده است.
کاظمی با انتقاد عملکرد منابع طبیعی در زمینه مبارزه به پدیده زمین خواری، خاطرنشان کرد: زمینخواری و کوهخواری در مناطق مختلف این استان بویژه در بویراحمد و دنا افزایش یافته به طوری که در برخی مناطق جنگلی در لابهلای درختان بلوط درختان گردو و سیب غرس کردند.
وی بیان کرد: افراد صاحب نفوذ و وابسته به برخی افراد در ادارات در تغییر کاربری زمینهای کشاورزی بدون مجوز دخیل هستند و در زمینه زمینخواری نقش زیادی دارند.
کاظمی با تاکید بر اینکه برخی ادارات بیشترین نقش را در زمین خواری دارند، اظهار داشت: برخی دستگاههای اجرایی متولی مبارزه با پدیده زمین خواری به دلیل مصلحتگرایی تاکنون در انجام وظیفه خود سهلانگاری و کوتاهی کردهاند.
ساخت و سازهای غیرمجاز شهری در کهگیلویه و بویراحمد تخریب میشوند
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه رویکرد جدید در کمیسیون ماده ۱۰۰ جریمه نیست بلکه تخریب در دستور کار است، گفت: با این شرایط ساخت و سازهای غیر مجاز در این استان تخریب میشوند.
پژمان نیک اقبالی امروز در نشست مبارزه با پدیده زمین خواری در محل دفتر معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: برگزاری این نشستها تاکنون خروجی مطلوبی برای مبارزه با پدیده زمین خواری نداشته بلکه تنها رسانهها توانستند تیترهای خوبی از این جلسات تهیه کنند.
وی با انتقاد از عدم حضور مدیران برخی دستگاههای اجرایی در نشستهای کمیته مبارزه پدیده زمینخواری، افزود: در حالی که مسئله زمینخواری از اهمیت بالایی برخوردار است دلیلی برای حضور نیافتن مدیران کل جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و ثبت و اسناد استان وجود ندارد.
نیکاقبالی ابراز کرد: در صورتی مدیران دستگاههای اجرایی این استان در زمینه مبارزه با پدیده زمینخواری، تغییر کاربری اراضی کشاورزی و ساخت و سازهای غیرمجاز عزم جدی داشته باشند هیچ وقت دنبال مقصر نیستیم.
وی با اشاره به اینکه نقشه کاداستر هنوز به طور کامل تهیه نشده است، اظهار داشت: ایم موضوع سبب اختلاف بین مردم به عنوان ماکان و اداره منابع طبیعی شده است زیرا مردم در زمینه دسترسی به ثبت مشکل دارند و طبق قانون زمینی که ثبت نشده جزو عرصههای منابع طبیعی است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: طی چند سال گذشته در محور “یاسوج-شیراز” حدفاصل منطقه پریکدان تا گردنه مله شوره اراضی ملی و کشاورزی پس از تخریب در آنها ساخت و ساز غیر مجاز انجام شده است.
نظرات کاربران