به گزارش چهارفصل به نقل از جهان مشرق نوشت، با گذشت ۴ ماه از روی کار آمدن دولت روحانی، موج تغییرات مدیران دستگاههای دولتی همچنان ادامه دارد و تاکنون بیش از ۱۶۰۰ نفر از مدیران دستگاههای دولتی در دولت جدید برکنار شده و افراد جدید جایگزین آن شده است.
تغییرات گسترده در بدنه مدیریتی کشور و برکناری برخی مدیران دولت قبل، با واکنش های در روزهای اخیر مواجه شده است و بطوریکه روز گذشته علی مطهری نماینده مردم تهران، در مخالفت با کلیات طرح ممنوعیت بهکارگیری و اشتغال بازنشستگان در مشاغل اجرایی و ستادی اظهار داشت:دولت را در استفاده بیش از حد از بازنشستهها مبرا نمیدانیم و در مناطق آزاد نیز در استفاده از بازنشستهها افراط صورت گرفته است، اما بنده خبر دارم که آقای روحانی به ترکان در این زمینه تذکر داده است.
نماینده مردم تهران گفت: طبق آماری که بنده دارم، به کارگیری بازنشستگان ۵۳مورد!بوده که این میزان در مقایسه با دولتهای پیشین چندان زیاد نیست.
با انتصاب اکثر استانداران کشور ،این روزها موج تغییرات در استانداری ها شدت گرفته ، بطوریکه استان های خراسان شمالی، خوزستان ،البرز،مازندران و تهران با بیش از ۱۳۰تغییر به ترتیب رتبه های نخست را به خود اختصاص داده اند .
نکته قابل توجه انتصاب ۳۸ مشاور در استان های خراسان شمالی و خوزستان می باشد که سهم هر کدام از استانداری ها ۱۹ مشاور می باشد و البته انتصاب مشاوران در دیگر استان ها در حد دو یا سه مشاور محدود می شود و مشخص نیست این تعداد مشاور در استانداری های خوزستان و خراسان شمالی چه توجیهی دارد؟
رئیس جمهور وعده داده بود که در دولت جدید شایستهسالاری حاکم خواهد بود و اسحاق جهانگیری معاون اول رئیسجمهور نیز در واکنش به انتقادات از انتصاب های دولت ، وعده داده جدول مقایسهای از میزان تغییرات دولت نهم در سال ۱۳۸۴ با تغییرات دولت یازدهم را منتشر کند.
با این حال، مقایسه تعدادی از مدیران برکنارشده با مدیرانی که جایگزین آنها شدهاند، نشان میدهد جهتگیریهای اصلاحطلبانه و فعالیت در ستاد انتخاباتی روحانی، از اولویت های انتخاب مدیران در دولت جدید است.
انتهای پیام/گ
نظرات کاربران