نظرخواهی

آیا ازعملکرد مهدی روشنفکر در توسعه شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون راضی هستید؟

تازه های سایت

24. بهمن 1394 - 22:38
یازدهمین ماه از زمستان ۹۴ در حالی روزهای پایانی خود را در کهگیلویه‌وبویراحمد سپری می‌کند که گردشگری زمستانی این استان که پیش از این نیز چنگی به دل نمی‌زد با لغو جشنواره برفی دنا به کما فرو رفت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی چهارفصل،  زمستان امسال نیز با برف و بارانش مناطق کوهستانی کهگیلویه‌و‌بویراحمد را درنوردید تا باز نشان دهد که این استان به عنوان یکی از استان‌های چهارفصل ایران، مستعد رونق گردشگری زمستانی است.

 

کهگیلویه‌وبویراحمد اگرچه به دلیل موقعیت مناسب کوهستانی و دامنه‌های برف‌گیر در برخی از مناطق آن، شرایط ایده‌آلی برای توریسم زمستانی دارد، اما آنگونه که باید زیرساخت‌ها برای این نوع گردشگری در این استان مهیا نیست و این موضوع یکی از مهم‌ترین موانع جذب گردشگران زمستانی در این استان محسوب می‌شود.

 

پیست اسکی کاکان در دامنه‌‌های رشته‌کوه زاگرس و قله دنا و در 18 کیلومتری شهر یاسوج، یکی از مستعدترین نقاط این استان برای رونق گردشگری زمستانی است.

 

این پیست با طول 600 و عرض 150 متر، به سبب واقع شدن در ارتفاعات هیجان‌انگیز دنا و همچنین نزدیکی به استان‌های گرم جنوبی ، به عنوان یکی از گردشگرپذیرترین اماکن تفریحی زمستانی در جنوب کشور به‌شمار می‌آید که با وجود محروم بودن از ابتدایی‌ترین زیرساخت‌ها، تاکنون دو جشنواره برفی را به خود دیده است.

اما جشنواره برفی دنا که قرار بود بهمن‌ماه امسال برای سومین بار در این پیست برگزار شود، به بهانه نبود اعتبار لغو شد، تا سخنانی که بارها از سوی مسئولان در خصوص توسعه صنعت گردشگری این استان در جلسات مختلف به زبان آورده شد در حد شعار باقی بماند.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه‌وبویراحمد با بیان اینکه در سال 94 هیچ اعتباری برای برگزاری جشنواره برفی دنا به این اداره‌کل ابلاغ نشد، به خبرنگار تسنیم گفت: پیگیری‌هایی برای برگزاری این جشنواره از طریق بخش خصوصی انجام دادیم که در نهایت بخش خصوصی نیز اعلام آمادگی نکرد.

 

محمود باقری اظهار داشت: دستگاه برفکوب پیست نیز برای برگزاری جشنواره آماده نشده بود.

وی میزان اعتبار مورد نیاز برای برگزاری جشنواره برفی دنا را حداقل 200 میلیون تومان عنوان کرد و افزود: علاوه بر این میزان اعتبار، برخی دستگاه‌های اجرایی نیز باید برای برگزاری این جشنواره همکاری می‌کردند.

 

باقری پیست اسکی کاکان را از مهم‌ترین پیست‌های جنوب کشور دانست و تصریح کرد: این پیست در ارتفاع دو هزار و 700 متری از سطح دریا واقع شده و با توجه به اینکه کمتر از 15 کیلومتر با شهر یاسوج فاصله دارد از موقعیت بسیار خوبی برای برگزاری جشنواره‌های زمستانی برخوردار است.

شرایط برای اقامت گردشگران در پیست کاکان مهیا نیست

وی امکانات پیست اسکی کاکان را محدود دانست و با بیان اینکه شرایط اقامتی برای گردشگران در این پیست مهیا نیست، گفت: تنها امکانات موجود در این پیست یک رستوران و کافی‌شاپ است که آنها نیز در حال حاضر غیرفعال هستند.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه‌وبویراحمد اظهار کرد: در صورت بهبود وضعیت اقتصادی کشور، یکی از مکان‌های پیشنهاد شده برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به منظور رونق گردشگری زمستانی استان پیست کاکان است که در این صورت بخش خصوصی می‌تواند با ایجاد امکانات لازم، مسئولیت برگزاری جشنواره‌های مختلف را نیز به عهده بگیرد.

 

باقری با بیان اینکه با توجه به نوع گردشگری باید امکانات و زیرساخت‌های لازم فراهم شود، تصریح کرد: به علت محدودیت مالی دولت، متأسفانه تاکنون زیرساخت‌های لازم برای گردشگری زمستانی در این استان مهیا نشده‌است.

 

وی شهرستان‌های بویراحمد و دنا را از نقاط مستعد استان برای رونق گردشگری زمستانی دانست و بیان کرد: اداره میراث فرهنگی باید زیرساخت‌های لازم برای این صنعت را در استان فراهم کند اما ایجاد تأسیسات و امکانات نیازمند ورود بخش خصوصی است.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه‌وبویراحمد گفت: به منظور ایجاد زیرساخت‌های لازم برای صنعت گردشگری این استان، امسال دو سوییت اقامتی در شهر سی‌سخت به بهره‌برداری رسید و احداث چهار سوئیت اقامتی نیز در پارک جنگلی یاسوج در دستور کار است که این سوئیت‌ها نیز بهار سال آینده افتتاح خواهند شد.

 

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بهمن‌ماه امسال در حالی به روزهای پایانی خود نزدیک می‌شود که پیست کاکان، مردم کهگیلویه‌وبویراحمد و گردشگران پس از ماه‌ها انتظار برای برگزاری سومین جشنواره برفی دنا، با خبر لغو این جشنواره روبرو شدند، تا باز هم محرومیت در حوزه‌ای دیگر به مردم این استان چشمک بزند.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

شبکه اطلاع رسانی دانا
قلم_گزینشی