به گزارش چهارفصل، عبدالله بهمنش پیش از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این موضوع را آزمایشات و مستندات علمی معتبر، تأیید کرده است.
وی بیان کرد: بیماری "وی. اچ. اس" در سال قبل هم بوده و تلفات و خسارات زیادی نیز در مزارع پرورش ماهی در پی داشته است که به هر شکل باید کنترل شود.
بهمنش اظهار داشت: انسان عامل مکانیکی انتقال این بیماری است که برای کنترل شیوع آن اقدامات مهمی در حال انجام است.
مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در دو شهرستان بویراحمد و دنا تعدادی از مزارع پرورش ماهی به این بیماری آلوده شده اند که قبل از فصل سرما، مناطق آلوده خشک، ضدعفونی و شعلهدهی میشوند تا بعد از یکماه آیش مجددا بچهماهیهای جدید پرورش داده شوند
.
بهمنش با بیان اینکه تعداد مزارع آلوده به این ویروس ۲۷ مزرعه است، گفت: مزارع پرورش ماهی تا ۲۵ آبان فرصت دارند ماهی خود را بفروشند تا اقدامات پاکسازی این بیماری را به صورت همزمان انجام گیرد.
وی عنوان کرد: با توجه به اینکه ماهیان با سن زیر شش ماه بیشتر در معرض این بیماری هستند، لازم است که ماهیان زیر ۱۰۰ گرم همگی معدوم شوند
.
این مسئول گفت: اقدامات انجام شده به منظور کنترل بهتر بیماری "وی. اچ. اس" و جلوگیری از ضرر و زیان به تولیدکنندگان ماهی است که امید است با همکاری صاحبان مزارع ماهی و همه عوامل بتوانیم این بیماری را به طور کامل مهار کنیم.
بهمنش از معدوم شدن کامل یک مزرعه پرورش ماهی خبر داد و بیان کرد: غرامت وارد شده به این مزرعه در حال پیگیری است.
انتهای پیام/گ
نظرات کاربران