به گزارش چهارفصل، سرپرست اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا با اشاره به امنیت اطلاعات در هنگام اتصال به اینترنت گفت: تجهیزات الکترونیکی که از طریق وای فای باز و رایگان ارائه شده در مکان های عمومی به اینترنت متصل می شوند به علت نبود رمزهای عبور مناسب و جداگانه، فاقد امنیت لازم برای انجام کارهای مهم و ضروری می باشند.
وی یکی از مهمترین راه های سرقت اطلاعات را از طریق کی لاگر ها دانست و گفت: کیلاگر ها ابزاری جاسوسی هستند که برای سرقت اطلاعات وارد شده از طریق کیبورد به دو صورت سخت افزاری و نرم افزاری طراحی شده اند. نوع سخت افزاری به عنوان رابطی بین کیس و کیبورد قرار می گیرد و تمامی اطلاعاتی که از طریق کیبورد وارد می شود را در حافظه خود ذخیره می کند.
این مقام مسئول ادامه داد: در هنگام مراجعه به کافی نت حتما سیستمی را که استفاده می کنید مراقب باشید سخت افزارهای کی لاگر نصب نشده باشد در این مورد می توانید با بررسی وضعیت دریافت و ارسال اطلاعات سیستم مطمئن گردید که کیلاگر نرم افزاری روی سیستم نصب نشده باشد.
سرهنگ آذردرخش تاکیدکرد: مسافران نوروزی هنگام تبادل اطلاعات مالی و مهم خود در کافی نت ها حتما از صفحه کلیدهای مجازی استفاده نمایند و رمزهای بانکی خود را با این صفحات وارد نمایند. یا در فایل دیگری تایپ نموده و سپس کپی نمایند. همچنین دقت نمایند تنظیمات مرورگرها در خصوص ذخیره نام و حساب کاربری و رمزهای ورودی را غیر فعال نمایند.
سرپرست اداره پیشگیری از جرائم سایبری همچنین با بیان اینکه زمان و مکان مراجعه به کافی نت ها را در طول سفر یادداشت کنید، گفت: این امر می تواند در صورت وقوع جرمی یا هک حساب های کاربری شما پلیس را کمک نمائید تا محل سرقت اطلاعات شما را راحت تر پیدا نماید. لذا در طول مسافرت به هر کافی نتی که مراجعه می کنید آدرس و زمان آن را یادداشت کنید.
وی در خاتمه از کاربران خواست تا در صورت مواجهه با موارد مشکوک گزارشات خود را در سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir ثبت گزارشات مردمی اطلاع رسانی نمایند.
منبع: جامجم
انتهای پیام/م.ن
نظرات کاربران