نظرخواهی

آیا ازعملکرد مهدی روشنفکر در توسعه شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون راضی هستید؟

تازه های سایت

4. خرداد 1395 - 13:33
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سال ۹۳ تعداد کتابخانه‌های متصل به اینترنت در استان ۲۵ مورد بود که در سال ۹۴ به ۴۳ باب کتابخانه یعنی افزایش ۸۸ درصدی رسید رسید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی چهارفصل، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سال ۹۳ تعداد کتابخانه‌های متصل به اینترنت در استان ۲۵ مورد بود که در سال ۹۴ به ۴۳ باب کتابخانه یعنی افزایش ۸۸ درصدی رسید رسید.

زینب قربانی امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به رسالت‌هایی که نهاد کتابخانه‌های عمومی در استان و در کل کشور بر دوش دارد، اظهار کرد: این نهاد یکی از دستگاه‌های مهم فرهنگی به شمار می‌رود که با ترویج فرهنگ کتابخوانی و توسعه فضاهای کتابخانه‌ای نقش بزرگی در تحولات فرهنگی دارد.

وی، یکی از مهم‌ترین رسالت‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی را در استان‌هایی مانند کهگیلویه و بویراحمد ایجاد فضای کتابخانه‌ای به خصوص در مناطق محروم و روستاها ذکر کرد و گفت: مناطق محرومی در استان داریم که بیش از پیش نیاز به چنین فضاهایی دارند چرا که مستعدترین فرزندان استان در این روستاها زندگی می‌کنند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به همه اقدامات ارزنده‌ای که پس از پیروزی انقلاب در مناطق مختلف استان در حوزه توسعه فضاهای کتابخانه‌ای انجام شده، اظهار کرد: در طول دولت تدبیر و امید نیز اقدامات خوبی انجام شده و موفق شدیم با استفاده از اعتبارات و همچنین کمک خوب خیرین کارهای خوبی در استان انجام دهیم.

قربانی در ادامه گریزی به اعتبارات نهاد کتابخانه‌های عمومی استان زد و گفت: در سال ۹۳ اعتبارات تخصیص یافته تملک دارایی سرمایه‌ای به این نهاد در استان ۲۰۰ میلیون تومان بود.

این مسؤول فرهنگی در استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به افزایش خوب این اعتبارات در سال ۹۴ گفت: این اعتبارات در سال گذشته به ۳۵۰ میلیون تومان رسید که به نسبت سال قبل آن رشد ۴۹ درصدی را شاهد هستیم.

وی در ادامه ارائه گزارش بخشی از عملکرد نهاد کتابخانه‌های عمومی استان گفت: در سال ۹۳ در حوزه تعمیرات کتابخانه‌ها ۱۸ مورد تعمیر داشتیم که در سال ۹۴ این رقم به ۳۵ مورد رسید.

قربانی یکی دیگر از اقدامات خوب را اتصال به شبکه اینترنت ذکر کرد و گفت: در سال ۹۳ تعداد کتابخانه‌های متصل به اینترنت در استان ۲۵ مورد بود که در سال ۹۴ با افزایش ۸۸ درصدی به ۴۳ باب کتابخانه رسید.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد، میزان مراجعه به کتابخانه‌های عمومی استان را در سال گذشته خوب توصیف کرد و گفت: در سال گذشته تعداد ۷۰۲ هزار نفر به کتابخانه‌های استان ما در نقاط مختلف مراجعه کردند.
کمبود فضای کتابخوانی در چرام

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کهگیلویه و بویراحمد گفت: مهمترین مشکل شهرستان چرام در راه رسیدن به توسعه، کمبود فضای کتابخوانی است.

زینب قربانی در ادامه با بیان اینکه بیش از ۵۵۰ آیه قرآن‌کریم در خصوص علم و دانش سخن گفته است، اظهار کرد: زمانی پیامبر اکرم اسلام(ص) به بعثت رسید، اولین آیه نازل شده بر ایشان با خواندن شروع شد و می‌توانیم با تدبر در این موضوع به اهمیت خواندن پی ببریم.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به این مطلب که تنها راه رسیدن به توسعه پایدار که سعادت، رفاه اجتماعی، خوشبختی، عزت و سربلندی را به همراه دارد از راه توسعه علمی صورت می‌گیرد، گفت: توسعه پایدار در هرجایی صورت نخواهد گرفت مگر با توسعه علم و دانش، هیچ مصوبه‌ای بدون توسعه علمی اجرا نخواهد شد.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به مشکلات شهرستان چرام در بحث کتابخانه‌ها و با بیان اینکه بیش از ۱۹ هزار جلد کتاب در این شهرستان وجود دارد، گفت: ما باید به ازای هر ۳۵ هزار نفر ۶ کتابخانه داشته باشیم ولی در شهرستان چرام با جمعیت بالغ بر ۳۲ هزار نفر تنها سه کتابخانه داریم.

این مسئول، مهمترین مشکل شهرستان در جهت رسیدن به توسعه را کمبود فضای کتاب و کتابخوانی دانست و با بیان اینکه در سطح شهرستان چرام مهمترین خواسته ما از مسئولان به ویژه منتخب کهگیلویه بزرگ، بهره‌برداری از کتابخانه مرکزی چرام است، گفت: این کتابخانه با متراژ ۱۲۰۰ متر زیربنا، در صورت بهره‌برداری، می‌تواند تاثیر بسزایی در امر کتابخوانی در این شهر ایجاد کند.

قربانی، ادامه داد: شهر چرام از نظر فضای مطالعاتی در وضعیت بسیار بدی قرار دارد که با پیگیری مسئولان و کمک خیرین در صورت تامین ۵۰ درصد اعتبار کل این پروژه یعنی یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان، ۵۰ درصد باقیمانده نیز تامین خواهد شد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر این مطلب که در صورت کمک مسئولان در هر چهار شهرستان، تحولی عظیم در بحث کتابخانه‌ها و کتابخوانی ایجاد خواهیم کرد از برگزاری جشنواره رضوی خبر داد و گفت: همکاری مسئولان در برنامه‌های فرهنگی ضروری است.

وی افزود: در آینده نزدیک جشنواره ملی کتابخوانی رضوی را در پیش داریم و از همه مردم و مسئولان انتظار می‌رود تا با شرکت بالای خود در این جشنواره برای اولین بار آمار خوبی از خود به جا بگذارند.

این مسئول با متذکر شدن این مطلب که به عنوان یک مدیر زن جز با کمک اصحاب رسانه و مسئولان استان نمی‌توانست کار مناسب انجام دهد، خاطرنشان کرد: اصحاب رسانه استان با عملکرد مناسب خود در حمایت از من به عنوان اولین مدیرکل زن در استان کمک شایانی در موفقیت من ایفا کردند.

وی با اظهار امیدواری از اینکه برای مدیریت ارشد زنان در استان راهی باز شود، تصریح کرد: قطعا با حمایت مسئولان ارشد استان از زنان شاهد مدیریت مناسب این قشر از جامعه در استان خواهیم بود.

قربانی در ادامه با اشاره به برنامه‌های خود برای بخش سرفاریاب نیز، ابراز کرد: با توجه به استقبال خوب مردم در این بخش از کتاب و کتابخوانی، بعد از بهره‌برداری پروژه کتابخانه عمومی شهر چرام، به عنوان گام دوم، کتابخانه شهر سرفاریاب را اجرایی و از نظر توسعه و همچنین افزایش کمی و کیفی اقدام می‌کنیم.

 

انتهای پیام/

نظرات کاربران

شبکه اطلاع رسانی دانا
قلم_گزینشی