نظرخواهی

آیا ازعملکرد مهدی روشنفکر در توسعه شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون راضی هستید؟

تازه های سایت

26. شهريور 1396 - 9:37
کیفیت پایین پخت در استان کهگیلویه و بویراحمد معضلی است که به صورت روزمره مردم با آن روبرو هستند و این معضل، داد مردم را در آورده است و نیاز است که مسئولین نظارتی در این موضوع نظارت ها را بیشتر کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی چهارفصل؛"نان" همواره در نزد ايرانيان از جايگاه خاصي برخوردار بوده و غذاي اصلي مردم کشورمان و خصوصاً استانمان را تشکيل مي‌دهد. بخش قابل توجهي از پروتئين و انرژي مورد نياز مردم، از نان تامين مي‌گردد. بي‌شک تهيه، توليد وعرضه‌ نان سالم و بهداشتي در حفظ سلامت جامعه موثر خواهد بود.

نان‌هايي که از آرد سبوس‌دار تهيه مي‌شوند و با خمير مايه و بدون استفاده از جوش شيرين عمل‌آوري مي گردند و با حرارتي ملايم، يکنواخت و شعله غيرمستقيم مي پزند، سالم‌ترين نان‌ها هستند.

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي مصرف جوش شيرين در واحدهاي نانوايي را به علت پيدايش عوارض دستگاه گوارشي، اختلال در جذب املاحي مانند آهن، ممنوع کرده است.

کیفیت پایین پخت در استان کهگیلویه و بویراحمد معضلی است که به صورت روزمره مردم با آن روبرو هستند و این معضل، داد مردم را در آورده است و نیاز است که مسئولین نظارتی در این موضوع نظارت ها را بیشتر کنند.

طبق تحقیقات ما این بی کیفتی نان از خود نانوایی ها آب می خورد نه آرد یا دستگاه های موجود در نانوایی اگر گندم بی کیفت باشد آرد تولید شده بی کیفیت می شود وقتی آرد بی کیفیت شود بنابراین نان تولیدی نیز کیفیت خوبی ندارد در این بین اگر یک دستگاه کارش را به دردستی انجام ندهد کار سایرین نیز زیر سوال می رود.

یکی از شهروند خبرنگاران چهارفصل با ارسال تصاویری از نانی که وسط آن دستمال کاغذی بود خواستار پیگیری این موضوع و نظارت بر کیفیت آن شد.

نظرات کاربران

قلم_گزینشی
شبکه اطلاع رسانی دانا