نظرخواهی

آیا ازعملکرد مهدی روشنفکر در توسعه شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون راضی هستید؟

تازه های سایت

1. آذر 1396 - 9:40
سرپرست شبکه بهداشت باشت عصر دیروز در نخستین مجمع سلامت شهرستانی باشت گفت: فرهنگ ما به سمت شهری پیش میرود که در بحث سرطان گوارش استان ما رتبه اول را در کشور داردکه باید در بحث بهداشت کمک کنیم و از بیماری ها جلوگیری کنیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی چهارفصل به نقل  از  باشت نیوز؛  نخستین مجمع سلامت شهرستانی باشت عصر دیروز با حضور معاون امور اجتماعی استان،فرماندار ،فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ،امام جمعه موقت ،شورای اداری،شورای شهر و جمعی از پرسنل شبکه بهداشت شهرستان در سالن پرورش فکری کودکان باشت برگزار شد .

 

 

سرپرست شبکه بهداشت شهرستان باشت در این جلسه گفت: شهرستان باشت  ۲۲ هزار نفر جمعیت دارد که نیمی از آنها در روستاها زندگی می کنند. در روستاها سه مجمع سلامت وجود دارد که بیش از ۱۱ هزار نفر را خدمت رسانی می کنند.

 

وی افزود: نزدیک به ۲۰نفر کادر ارژانس با هشت دستگاه اورژانس در شهرستان باشت مشغول به کار است.

 

رستمی آمار روستاهای باشت را ۱۱۲روستا اعلام کرد و تصریح کرد: صد روستای باشت شبکه آبرسانی دارد،که با تلاش های  آبفای روستایی آب سالم و پاکیزه به آنها رسیده است.

 

این مسئول ادامه داد: سطح بهداشت روستاها از سال ۹۲به یعد پیشرفت های خوبی داشته است. تشکر خاص از دادستان دارم که اگر حضور وی نبود در مسیرهایی ما نمیتوانستیم کاری انجام بدهیم.
 

دکتر فرشاد رستمی اظهار کرد: در طول سال صددرصد آب سالم در شهرستان استفاده شده که با آزمایش های انجام شده املاح طبیعی بوده است.

سرپرست شبکه بهداشت باشت گفت: نیمی از مردم باشت سن میانسالی را دارند و ما باید سلامت این افراد را تضمین کنیم و بهداشت تنها از دست شبکه بهداشت مقرر نمی شود بلکه باید همه نهادها و مردم کمک در این راستا کمک کنند.
 

این مسئول تعداد افراد دیابتی در باشت را ۵۰۰ نفر دانست و عنوان کرد : افراد باشت دیابتی در باشت زیاد  و شش نفر بیمار سرطانی در باشت تشخیص داده شده است.
 

وی افزود: فرهنگ ما به سمت شهری پیش میرود که در بحث سرطان گوارش استان ما رتبه اول را در کشور دارد.

 

دکتر رستمی تصریح کرد: اگر در بهداشت کمک کنیم و افراد را از بیماری دیابت نجات دهیم بیش از ۸۰ میلیون در هزینه ها صرفه جویی کرده ایم.
 

رستمی در ادامه آمارهای متولین و ازدواج را اعلام کرده و بیان کرد: آمار متولدین در شهرستان باشت از ۳۱۳ نفر با توجه به آموزش های فرزند اوری به ۴۱۷نفر افزایش پیدا کرده است.

وی ادامه داد: امورات مربوط به بهداشت آنقدر وسیع است که اگر نهادها و مردم کمک نکنند ما هیچ کاری را نمیتوانیم از پیش ببریم.
 

سرپرست شبکه بهداشت باشت اظهار کرد: با توجه به نرم جمعیت شهرستان افراد بالای ۳۰سال ،پرسنل بهداشت باشت به درب منزل رفته و این افراد را از لحاظ سلامت چک می کنند که از آذر ماه به مدت سه ماه انجام میگیرد، و انتظار میرود امام جمعه شهرستان در خطبه های نماز جمعه شهروندان را به همکاری با شبکه بهداشت ترغیب کنند.

 

انتهای پیام/

نظرات کاربران

شبکه اطلاع رسانی دانا
قلم_گزینشی