نظرخواهی

آیا ازعملکرد مهدی روشنفکر در توسعه شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون راضی هستید؟

تازه های سایت

24. دى 1396 - 12:25
دانشگاه آزاد، امیرکبیر و تهران رتبه‌های اول تا سوم تولید مقاله مهندسی در کشور هستند اما در مورد استنادات دانشگاه‌های یاسوج و بوعلی‌همدان گوی سبقت را ربوده‌اند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی چهارفصل؛ دانشگاه یاسوج در سال 1362 با نام آموزشکده فنی یاسوج وابسته به دانشگاه شیراز فعالیت خود را در ساختمان تربیت معلم دخترانه کوثر یاسوج آغاز نموده و در سال 1372 با ایجاد و راه اندازی آموزشکده کشاورزی به مجتمع آموزش عالی یاسوج وابسته به دانشگاه شیراز تغییر نام یافت، پس از آن در سال 1374 تبدیل وضعیت آن به دانشگاه در شورای گسترش آموزش عالی مورد موافقت قرار گرفت و سرانجام در سال 1375 این مجتمع رسماً فعالیت خود را مستقل از دانشگاه شیراز ادامه داد. سپس به منظور رشد ، توسعه و تعالی آموزش عالی در منطقه و استان تلاش های فراوانی صورت گرفت تا اینکه در اول خرداد78  تبدیل وضعیت قطعی مجتمع آموزش عالی یاسوج به دانشگاه در شورای گسترش آموزش عالی به تصویب رسید و سرانجام در سال 1378 رسماً به دانشگاه یاسوج ارتقا یافت .
در حال حاضر ، حدود 6000 دانشجو در 30 رشته کارشناسی و 45 رشته کارشناسی ارشد و 19 رشته دکترا در 6 دانشکده به تحصیل در این دانشگاه مشغول هستند .

«ایران سومین کشور در جهان است که بیشترین مهندس را تربیت می‌کند» این تیتر را در اخبار این روزهای مطبوعات کشور بارها و بارها دیده‌ایم. نه تنها در مطبوعات بلکه این را سال‌ها است که با گوشت و پوست خود لمس کرده‌ایم. در میان ایرانیان می‌توان گفت خانواده‌ای بدون یک مهندس تحصیل کرده دیده نمی‌شود. از معمار و طراحی صنعتی گرفته تا متالورژی و برق همه در دسته بندی علوم مهندسی قرار می‌گیرند. حال در ادامه سلسله مقالات بررسی وضعیت علوم مختلف در ایران نوبت به مهندسی رسیده است.

وضعیت دانشگاه‌های کشور
دانشگاه آزاد، امیرکبیر و تهران رتبه‌های اول تا سوم تولید مقاله مهندسی در کشور هستند اما در مورد استنادات دانشگاه‌های یاسوج و بوعلی‌همدان گوی سبقت را ربوده‌اند.

نظرات کاربران

قلم_گزینشی
شبکه اطلاع رسانی دانا