نظرخواهی

آیا ازعملکرد مهدی روشنفکر در توسعه شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون راضی هستید؟

تازه های سایت

28. اسفند 1396 - 6:32
اغلب مردم به طول عمر خود فکر می کنند و کمتر کسی وجود دارد که به عرض زندگی توجه داشته باشد که همین امر به غیر فعال بودن عمر در گذر زمان منجر می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی چهارفصل؛ هر سال که از عمر گرانمایه می گذرد، گرد پیری بر سر میانسالان سایه می افکند و جوانان به مرحله شبابی و قوت جسمانی نزدیکتر می گردند. روح نوجوانان به مرحله بالغ شدن در یک نمودار رشد به اوج خود می رسد و هنوز این ما هستیم که در آرزوی بهاری دیگر لحظه شماری می کنیم بدون اینکه بفهمیم و یا اینکه بدانیم در سال پیش چه کرده ایم و یا اینکه برای آینده خود چه برنامه هایی در پیش رو داریم.

 

اندیشه درست چه تاثیری در زندگی تان خواهد گذاشت؟

اغلب مردم به طول عمر خود فکر می کنند و کمتر کسی وجود دارد که به عرض زندگی توجه داشته باشد، برای بهتر فهمیدن عمر مفید خود ابتدا باید تفاوت طول عمر و عرض عمر را بدانید.

طول عمر چیست؟

میزان زمانی را که برای زیستن خرج می کنیم طول عمر نامیده می شود، با تولد شروع و با مرگ پایان می پذیرد.

 

عرض عمر چیست؟

میزان زمانی که برای فرایندی در راستای رشد آگاهی، دانایی و تعالی روح خود به کار می گیریم را عرض عمر می نامند .تا به حال از خود سوال کرده اید که جایگاهتان در زندگی چیست؟ یا از زندگی چه میخواهید؟ انسان متعالی یا مصرف کننده؟ اگر بخواهیم مصرف کننده باشیم که تکلیفمان مشخص است. ولی اگر بخواهیم متعالی باشیم باید بر اساس شناخت وظایف و افکار که مسئولیت هایی را برای ما در پی خواهد داشت عمل کنیم.

 

با نگاهی دقیق به هستی متوجه خواهیم شد که نظم و برنامه ریزی اصلی ترین جزئی است که خداوند متعال در همه کائنات قرار داده است. گردش شب و روز، سیستم ایمنی بدن و … اگر یکی از این ها با برنامه ریزی عمل نکند تمام آنچه که هست را بی نظمی و بی برنامگی در بر خواهد گرفت.

 

شما می دانید که هر گونه شناختی نیاز به درک و شعور و بعد آگاهی و نهایتا عمل کردن به آگاهی تا رسیدن به قله اهداف را به دنبال دارد، پس با این اوصاف باید در زندگی هدفمند باشید و در جهت اندیشه و تفکر حرکت کنید. آگاهی و شعور از استعدادهای ذاتی و نیروهای شگرف دنیای طبیعی که می تواند در رسیدن به اهداف به موجودات عالم کمک نماید.

 

آنچه که آینده شما را می سازد اندیشه شما است، چگونه اندیشیدن و تفکر در زندگی اهمیت زیادی در زندگی دارد. اگر تمام عمر خود را هم به کسب علم و دانش بپردازیم ولی آن علم را به عمل تبدیل نکنیم سودی برایمان نخواهد داشت. در زندگی باید حرکت و پویایی وجود داشته باشد وگرنه از یک جا راکد و صامت ماندن در زندگی چیزی جز سپری کردن طول عمر عایدمان نخواهد شد.

وقتی روی داشته های ذاتی خود تمرکز نکنید و روی آن ها مدیریت نداشته باشید تمام عمر خود را اگر  هشتاد سال هم که باشد بیهوده سپری خواهید کرد. در این صورت این هشتاد سال را فقط و فقط زیسته اید ولی اگر به قوه ی خلاقیت و تفکر خود تکیه کنید و از عرض زندگی بهره ببرید به قله اهداف زندگی تان دست خواهید یافت.

 

همه انسان ها در ذهن خود رویاها و آرزوهایی دارند که دلشان می خواهد به آن برسند ولی تنها عده کمی از مردم به این رویاها دست خواهند یافت و بقیه فقط در ذهن خود رویاهایشان را بایگانی می کنند .افراد موفق رویاهایی را که در ذهن می پرورانند را از ذهن بایگانی خارج کرده و آن را روی کاغذ می آورند. این مکتوب کردن حس اعتماد افراد را بالا می برد و به آنها جرات مقابله با ترس ها و مشکلات در مسیر اهداف را خواهد داد.

 

این افراد برای رسیدن به رویاها و اهدافی که دارند برنامه ریزی کرده و برنامه هایشان را مدیریت می کنند و برای رسیدن به اهداف طبق برنامه و در مسیر زمانی مشخصی حرکت می کنند. اگر در زندگی افراد موفق دقیق شوید متوجه خواهید شد که این افراد هدف محور بوده و در زندگی شان بر اساس بزرگی هدفشان گام بر می دارند و خود را موظف می کنند که با ترس های زندگی مقابله کنند.

 

مارسله پیره ور می گوید: وقتی زندگی چیز زیادی به شما نمی دهد دلیل آن است که شما هم چیز زیادی از آن نخواسته اید پس باید از زندگی بخواهید تا به چیزهای زیادی دست پیدا کنید. ما در این جا سعی می کنیم تا به شما بگوییم چگونه با برنامه ریزی هدفمند و مدیریت زمان از تمام ثانیه هایی که در اختیار دارید در راستای رسیدن به اهدافتان با توجه به استعداد ذاتی خودتان استفاده کنید تا آینده پیش رویتان بهتر شود.

برای مدیریت زمان باید چند نکته را در برنامه ریزی هدفمند مد نظر قرار دهید؛

۱- هدف های زندگی تان را مشخص کنید

۲- اهدافتان را روی کاغذ بیاورید و اولویت بندی کنید

۳- به استعداد ذاتی خود تکیه کنید.

۴- ترس های خود را مشخص و راه های مقابله با آن را پیدا کنید.

۵- بهانه های ذهنی خودتان را مشخص و از آن ها دوری کنید

۶- از وقتتان برای کار استفاده کنید، کاری که برای شما لذت های زندگی را همراه داشته باشید

۷- از ارتباط با افرادی که در رسیدن به هدفتان به شما کمک نمی کنند و دائما افکار منفی را به شما تزریق می کنند دوری کنید.

۸- در انجام کارهایتان نظم را سرلوحه امور خود قرار دهید.

۹- مسئولیت پذیر باشید و در انجام امور هم از افراد مسئولیت پذیر و کارآمد استفاده کنید

۱۰- اگر کاری را شروع کردید آن را نیمه رها نکنید، کارهای نیمه کاره زمان و انرژی زیادی از شما صرف خواهد کرد.

۱۱- مثبت اندیش باشید

۱۲- همشیه مطالعه کنید، در زمینه کاری خود اطلاعات جدید کسب کنید.

۱۳- از تجربه شخصی دیگران استفاده کنید.

۱۴- زندگی افراد موفق را مطالعه و آن ها را سرمشق خود قرار دهید.

 

به هرحال؛ اینکه برنامه ریزی هدفمند و صحیح و مدیریت زمانی درست در رسیدن به اهداف برای ما حائض اهمیت است. چه بسا وقتی برنامه ریزی صحیحی نداشته باشیم در زندگی به نتیجه مطلوبی نخواهیم رسید  و چه بسا سال هایی از این بهاران عمر سر رسد و هنوز با بی برنامه گی به دنبال بهار دیگری از عمر باشیم که فقط به پایان آن و اتلاف غیرهدفمندی آن در رویاهایی غوطه وریم که هیچگاه به حقیقت پیوند نمی خورد.

انتهای پیام /

نظرات کاربران

شبکه اطلاع رسانی دانا
قلم_گزینشی