به گزارش چهار فصل به نقل از خبرنگار بویرخبر، یکی از پتانسل های مهم استان کهگیلویه وبویراحمد طبیعت زیبا و دلنشین آن است که به مرکز این استان شهر یاسوج لقب پایتخت طبیعت داده شده و هر ساله پذیرای گردشگران و مسافران زیادی از سرار کشور است.
مدیر کل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ابراز داشت: استان کهگیلویه و بویراحمد دارای ناهمواری های طبیعی زیادی بوده که حدود سه چهارم از مساحت آن را ارتفاعات و تپه ماهورها تشکیل داده اند.
محمود باقری در ادامه در مورد زیبایی ها و مناطق گردشگری این استان گفت: استان کهگیلویه وبویراحمد دارای پتانسیل ها و مناطق زیادی درصنعت توریسیم وگردشگری است که متأسفانه هنورآنچنان که باید و شاید دیده نشده است.
وی بیان داشت: صنعت توریسم هم اکنون منبع درآمد اول بسیاری از کشورهای دنیا بوده ولی متاسفانه در کشور ما بسیار مورد کم لطفی قرار گرفته شده است.
باقری خاطر نشان کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد با داشتن چندین آبشار زیبا و دیدنی شایسته نام سرزمین آبشاران بوده و با وجود اینکه دو سال پیاپی در تعطیلات نوروزی مقاوم دوم گردشگر پذیری را کسب نموده ولی آنچنان که باید و شاید روی صنعت توریسم آن نشده است.
وی در ادامه به مناطق بکر و گردشگری استان کهگیلویه وبویراحمد در منطقه سردسیر استان اشاره داشت و گفت: یکی از جاذبه های مهم شهر یاسوج و شهرستان بویراحمد آبشار تنگ تامرادی در فاصله 55کیلومتری مرکز استان پایتخت طبیعت بوده که باید برای زیبا سازی و فراهم نمودن زیر ساخت های آن کارهای زیادی انجام گیرد.
مدیر کل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان کهگیلویه وبویراحمد اظهار داشت: آبشار تنگ تامرادی تفرجگاه بکر و دیدنی و یکی از زیباترین آبشارهای یاسوج به حساب می آید که متاسفانه به دلیل عدم معرفی درست و کمبود امکانات ناشناخته مانده است.
باقری خاطر نشان کرد: وجود چهار آبشار با ارتفاع ۸ تا ۱۰ متری و حوض چه های آب در مسیر آب زلال و بسیار خنک این آبشار و همچنین وجود غارهایی که آب از دل آن می گذرد باعث شده زیبایی های هر چه بیشتر بر جذابیت و خاص بودن این آبشار بیفزاید.
انتهای پیام/گ
نظرات کاربران