به گزارش پایگاه اطلاع رسانی چهارفصل به نقل از باشت نیوز، فلفل یا پلپل سیاه (nigrum پیپر) گیاه رونده گل دهنده ای از خانواده Piperaceae، که برای میوه آن کشت می شود، که معمولاً به صورت خشک به عنوان ادویه و چاشنی استفاده می شود.
فلفل گیاهی است بالارونده و دارای ریشه های ساقه خیز و کوتاه که میوه آن ادویه ای است با طعم تند و سوزنده . گیاهی دارویی – خوراکی و دارای طعمی تند.
فلفل از بوتهای باریک و بلند و در رنگهای متنوعی چون سبز، قرمز، زرد، و نارنجی به دست میآید و برای خوش طعم کردن غذا از آن استفاده میشود. دانه فلفل پس از خشک و ساییده شدن در رنگهای سیاه، سفید و سرخ عرضه میشود.
تا اواخر قرون وسطی فلفل از هندوستان به اروپا و سایر نقاط جهان تجارت میشد و به خاطر ارزش این گونه ادویهها بود که اروپاییها در پی یافتن راه جدیدی به هندوستان بودند. با کشف قاره آمریکا نوع جدیدی از فلفل بومی قاره آمریکا کشف شد.
در پایین تصاویری زیبا از فلفل هندی را در باشت مشاهده کنید.
نظرات کاربران