نظرخواهی

آیا ازعملکرد مهدی روشنفکر در توسعه شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون راضی هستید؟

تازه های سایت

16. ارديبهشت 1394 - 9:11
کارشناس پلیس فتا کهگیلویه و بویراحمد طعمه گزاری را یکی از رایج ترین روش های کلاهبرداری اینترنتی دانست و افزود: کاربران هنگام خرید و پرداخت اینترنتی حتما از پروتکل https،آرم فروشگاه یا نماد اعتماد الکترونیکی ENAMAD توجه داشته باشند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی چهارفصل،  میرزایی کارشناس پلیس فتا کهگیلویه وبویراحمد در کارگاه آموزش امنیت فضای مجازی حراست استانداری استان،جعل هویت، کلاهبرداری آنلاین، گسترش مفاسد اخلاقی،  وابستگی و اعتیاد به ابزار های سایبری را ازسایرعوامل مهم تهدید کاربران اینترنتی برشمرد.

 

وی توسعه‌ روزافزون زیرساخت‌های فنّاوری اطّلاعات و ارتباطات، افزایش کاربران اینترنت را از جمله‌ی ضرورت ها و دلایل ایجاد پلیس فتا برشمرد و به رعایت الزامات و مسائل امنیتی کاربران در محیط های مجازی، کامنت گذاران و جرایم اینترنتی در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی و نحوه ارتباط با پلیس فتا تاکید کرد.

 

میرزایی با ذکر نمونه های از پرونده های تخلف و کلاهبرداری اینترنتی، طعمه گزاری را یکی از رایج ترین روش های کلاهبرداری اینترنتی دانست و افزود: کاربران هنگام خرید و پرداخت اینترنتی حتما از پروتکل https  و آرم فروشگاه یا نماد اعتماد الکترونیکی ENAMAD توجه داشته باشند.

 

میزایی، گذاشتن کامنت های حاوی مطالب توهین آمیز را نوعی جرم سایبری دانست و به کاربران توصیه کرد: به دلیل امکان ردیابی و ازطرفی الزام پلیس فتا به پیگیری شکایت وارده از گذاشتن چنین کامنت هایی خودداری کنند.

 

 مدیرکل حراست استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز در این دوره آموزشی بر ضرورت توجه به اهداف، آثار و پیامدهای استفاده از نرم افزارهای پیام رسان خارجی نظیر وایبر، واتساپ، لاین و تانگو در مکاتبات و ارتباطات اداری تاکید کرد.

 

 سیدعلی علی پور به کاربرانی که کامنت توهین آمیز می گذارند نیز توصیه کرد در صورت تمایل به کامنت گذاری، از گذاشتن کامنت های منفی و غیراخلاقی خوداری کنند و برای تحلیل علمی و موضوعی بحث مورد نظر در راستای توسعه استان گام بردارند.

 

وی اظهار کرد: با هماهنگی ها و همکاری مراجع ذیربط همه تحرکات در فضای مجازی قابل کنترل و پیگیری است و در این رابطه به برخی کاربران تذکرات لازم داده شد.

 

کارشناس فناوری اطلاعات(IT)  حراست استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز با تشریح مبانی و اصول کلی مترتب موضوع دوره، گفت: اطلاع از قوانین فضای مجازی حق تمامی افراد جامعه و شهروندان است.

 

رضا گلستانی فر افزود: برای استفاده درست از این حوزه، کاربران قوانین و مقررات فناوری اطلاعات و رشته مجازی و امنیت شبکه را به خوبی مطالعه کنند.

 

وی اظهار کرد: گسترش جرایم رایانه‌ای، خصوصاً در کشورهایی که بیشترین استفاده کنندگان رایانه محسوب می‌شوند، باعث شده تا این کشورها به فکر ایجاد سازوکار قانونی و حقوقی رسیدگی با این‌گونه جرایم بیافتند که به تازگی قوانین قابل توجه و مفیدی تدوین شده است.

 

گلستانی تصریح کرد: برای اینکه بتوان سرویس های لازم خدمت در فضای مجازی را بر بستر شبکه در حد انتظار طراحی و پیاده سازی کرد، مستلزم همکاری همه احاد جامعه خصوصا جامعه علمی و کارشناسی است.

 

وی با اشاره به اینکه با اجرای تدابیر و تمهیدات لازم زیرساخت ارتباطی امن در فضای مجازی ایجاد شده است، ابراز داشت: فراهم نمودن امکانات امن به آن معنا نیست که از زیرساخت فراهم شده استفاده غیر صحیح و غیر قانونی شود.

منبع:صبح زاگرس

انتهای پیام/200

نظرات کاربران

شبکه اطلاع رسانی دانا
قلم_گزینشی