به گزارش پایگاه اطلاع رسانی چهارفصل؛ تصرف طبیعت و ساخت وسازهای بیش از حد موجب تخریب چهره پایتخت طبیعت ایران می گردد. ورود طرح های صنعتی با سرزمین چهارفصل و آلوده کردن آب رودخانه های چشمه ساران سرزمین زاگرس از یک سو و وسعت بخشیدن به مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد از سوی دیگر باعث شده است که هر روز از زمان می گذرد نمای ظاهری و طبیعت گونه این دیار در زیر چرخه صنعتی کم بازده و گاها تعطیل شده و فارغ از هرگونه منفعت دچار اختلال گردد.
تخریب مراتع و مزارع و باغات این منطقه به بهانه سود بیشتر سبب شده است که روح دلنواز و طبیعت بکر این وادی رو به سوی سرگذشتی بگذارد که تا چند سال آینده باید در حسرت روزهای باشیم که دیگر به یک آرزوی دست نیافتنی تبدیل شده است.
استان کهگیلویه وبویراحمد، نامی آشنا برای همه طبیعت دوستان و کسانی که عاشق طبیعت و جاذبه های تفریحی ناشناخته هستند بوده و همیشه در ایام تعطیل سال پذیری قشر عظیمی از مردم ایران است.
استانی که به لازمه داشتن طبیعت بکر، زیبا و دست نخورده در سلسله جوار جنوبی رشته های سر به فلک کشیده زاگرس، همیشه یکی از استانهای مستعد در امر توسعه گردشگری بوده است.
از طرف دیگر بودن طبیعت زیبا و بکر شهرستان بویراحمد و دنا در همسایگی دنای سرافراز در بهار طبیعت و زمستان که برف و بوران بر قله های سترگ دنا می نشیند دل هر بیننده و مسافری را بیشتر به این منطقه می رباید.
دنا که به لازمه داشتن این همه مواهب خدادادی به آلپ ایران لقب گرفته، طبیعتی وصف ناپذیر داشته که به دلیل داشتن این همه مواهب در زمزه جدیدترین مقصدهای گردشگری در سند گردشگری ایران قرار گرفته است.
اما متأسفانه امروز افرادی خواسته یا ناخواسته کمر به همت نابودی این سرزمین زیبا و وصف ناپذیر در بلاد بزرگ پارس گرفته اند و برای رسیدن به سود و منفعت، طبیعت زیبا و دل انگیز دنا از رودخانه خروشان و وحشی بشار تا کوههای بکر و درختان یادگار ایل این سرزمین را زیر چکمه های منفعت خود قرار داده اند.
تخریب زمین های اطراف شهرستان های بویراحمد و دنا از سوی منفعت طلبان و سودجویان همواره صورت می پذیرد که به هیچ قانون واحترام به طبیعت خدادادی اعتقادی ندارند و دراین روزهای خشکسالی و بی آبی سعی در نابود کردن تابلویی از مواهب الهی را دارند که دل هر بیننده ای را به عذاب می نشیند.
به راستی در این سرزمین چهارفصل و شامه نواز که از بو یعلفای کوهی آن در موسم بهار و تابستان روح هر رهگذری را جلا می بخشد چه کسانی باید د رمقام عمل پاسخگو باشند که باید در پیشگاه مردم امروز و نسل آینده جوابگو باشند.
به هرحال؛ عمر پایتخت طبیعت ایران به علت عدم دلسوزی عده ای افراد دشمن طبیعت در حال زوال و نابودی است و در این رهگذر دردآسا آنانکه تیغ بر پیکره این طبیعت بکر همانا باید در مقام مجرمان منافع ملی پاسخگو باشند که چرا و به چه علت در دگرگونی این مواهب الهی به خاطر منفعت دنیوی دست درازی می کنند و چرا متولیان امر در اکثر مواقع سکوت اختیار نموده اند تا اینچنین روزگار پاسخگوی جرائمی باشد که با هیچ ماده و تبصره قانونی قابل توجیه نمی باشد!
انتهای پیام/
نظرات کاربران