به گزارش پایگاه خبری تحلیلی چهارفصل، محمود محمدی فعال رسانه ای در یادداشتی آورده است - استان کهگیلویه و بویراحمد در دوران مهمی از لحاظ زمانی برای توسعه و پیشرفت خود به سر می برد. مسئولین استان باید بسرعت موانع توسعه را بزدایند و فرصت را برای سرمایه گذاران در استان بیشتر بگسترانند.
اما میبایست این زنجیره های بهم پیوسته کاری هرکدام چرخ توسعه را به درستی بچرخانند تا حرکت ریل گزاری پیشرفت کهگیلویه و بویراحمد دو چندان شود.
اگرچه احمدی استاندار کهگیلویه و بویراحمد سعی دارد تا نقاط ضعف را برطرف کند و نقاط پیشرفت را توسعه ددهد اما بهرحال یکی از عمده نقاطی که میبایست وی از آن بهره گیرد، مشاوران امین و صاحب ابتکار است.
یکی از مهمترین نقاطی که استاندار جدید روی آن دست گذاشته است، حذف نکات منفی قوم گرایی و پارتی بازی در ادارات است. اما کمی باید در عمل این موضوع ثابت شود.
برنامه استاندار برای تغییر مدیران و استفاده از مدیران جوانتر و گاها تنوع دادن به این موضوع در چند روز آینده دور جدیدی به خود می گیرد.
آنچه که حائز اهمیت است، این است که برای برگزاری هر مراسم تکریم و معارفه چه در سطح مدیران ستادی و مدیران کل ادارات و مدیران شهرستانی افراد زیادی وقت می گذارند و انرژی زیادی از کارکنان اداره مربوطه گرفته می شود.
اگر در یک حساب سر انگشتی به حضور ۲۵۰ نفر به مدت ۳ ساعت در یک مراسم تکریم و معارفه بنگریم، حدود ۱۰۰ روز کار یک کارمند اداریست. حال این عدد را در حداقل n مراسم تکریم و معارفه در سراسر استان ضرب کنیم. محاسبه این وقت و هزینه فرسایشی واقعا انسان را به تفکر می اندازد.
از طرفی بیشتر افراد حاضر در این مراسمات بنای حضور بر اساس خویشاوندی و نزدیکی دارند که شنیدن سیاستها و گاها رویکردهای بیان شده در آن مراسم زیاد دردی از آنها دوا نمی کند.
اگرچه نگارنده معتقد است میبایست متناسب با زحمت و تلاش هر مدیر مراسم تکریم و تشکر از وی هم برگزار شود، اما پیشنهاد می شود، به جای برگزاری مجزای این جلسات، با هدف مجتمع سازی این مراسمات یکپارچگی صورت گیرد و از ظرفیت شورای اداری نیز برای این موضوع استفاده کرد.
امیدواریم استاندار استان چاره ای برای رفع این معضل بیاندیشید و بتوانیم این موضوع کوچک اما در بعد بزرگ، گسترده را برای همیشه در استان مرتفع سازیم.
انتهای پیام/
نظرات کاربران