به گزارش چهارفصل به نقل از خبرنگار "خبرگزاري دانشجو" از ياسوج، نخستين جلسه شوراي فرهنگي دانشگاه ياسوج در سال تحصيلي جديد در حالي با تاخير آغاز شد كه با ورود چهرههاي سياسي معلوم الحال همراه بود.
در نخستين جلسه شوراي اين دانشگاه، يكي از فعالين فتنه 88 كه سابقه دستگيري در سال 88 را در پرونده خود دارد، به عضويت اين شورا در آمد تا در مصوبات فرهنگي دانشگاه ياسوج نقش داشته باشد.
اين فعال سياسي كه به دعوت مسئولين دانشگاه ياسوج به عنوان فعال فرهنگي در مهمترين ركن تصميمگيري فرهنگي دانشگاه حضور پيدا كرد، پيش از انتخابات سال 93 نيز از حاشيه سازيهاي سياسي به دور نبود.
رسوخ چهرههاي تند رو سياسي و فعالين فتنه 88 در بدنه تصميم گيري فرهنگي دانشگاه از سوي مسئولين دانشگاه با اعتراض فعالين و دلسوزان فرهنگي و دانشجويي دانشگاه ياسوج همراه بود تا جايي كه مسئول يكي از تشكلهاي دانشجويي وضعيت فرهنگي دانشگاه را به خواب رفته توصيف كرد و فعال دانشجويي ديگري، دانشگاه را نيازمند دياليز فرهنگي دانست.
سرپرست دانشگاه ياسوج كه چند صباحي ديگر به پايان حضورش در دانشگاه نمانده است، سعي دارد با تمام توان اقدامات حاشيهاي خود را به اتمام رسانده و موجبات خوشايندی هم فكران سياسي اش شود.
در حالي كه حسن غفوري فرد، مسئول بازرسي و نظارت شوراي عالي انقلاب فرهنگي حضور سرپرست دانشگاه ياسوج و فعاليتهاي او را در اين دانشگاه غير قانوني و غير شرعي دانست، وي در صدد است تا آخرين كارهاي نكرده خود را در روزهاي پاياني مسئوليت به پايان برساند.
اين مسئول دانشگاهي علاوه بر رسوخ فعال فتنه 88 در شوراي فرهنگي دانشگاه در اقدامي غير منتظره يكي از اماكن فرهنگي دانشگاه را كه پيش از اين قرار بود به نام شهيد آويني نامگذاري شود به نام يكي از جاسوسان آمريكايي و مامور پيادهسازي اصل 4 ترومن در ايران، نام گذاري كرد كه با سكوت دستگاههاي امنيتي همراه بود.
حضرت امام (ره) دانشگاه را مبدا همه تحولات دانست و تاكيدات رهبر معظم انقلاب در خصوص فضاي علمي و فرهنگي دانشگاه را همگان به خوبي واقف و آگاه هستند؛ اما در سكوت مسئولين استاني و كشوري اين مبدا تحول و كارخانه انسانسازي دستخوش مديريتهاي سليقهاي و ضد فرهنگي شده است كه خروجي آن غير قابل پيش بيني است.
انتهای پیام/گ
نظرات کاربران