به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «چهارفصل» دکتر داوودی پزشک متخصص قلب اهل شاهرود در ۲۱ آبانماه و در یاسوج به قتل رسید. وی از پزشکان پرتلاش و غیربومی یاسوج بود که سوابق خدمتی مختلفی را در کارنامه خود برجای گذاشت.
بعد از قتل او، در روز گذشته ۲۲ آبانماه و در ساعت ۱۲ ظهر قاتل او با هماهنگی دستگاه قضائی، دستگاه اطلاعاتی، نیروی انتظامی و سپاه فتح دستگیر شد.
صبح امروز چهارشنبه ۲۳ آبانماه مراسم تشییع وی با حضور اقشار مختلف مردم، کادر درمان و خانواده وی در بیمارستان شهید بهشتی یاسوج برگزار شد.
همسر دکتر داوودی متخصص قلب در این مراسم گفت: حضور جمعیت امروز در مراسم دکتر داوودی فقط به دلیل تخصص و پزشک بودن وی نبود، این حضور نشان از ابراز محبت مردم به وی و به دلیل اخلاق، رفتار، مهربانی او بود.
وی با بیان اینکه دکتر داوودی مردم و شهر خود را دوست داشت گفت: این جمعیت نشاندهنده عزت یک مردم باعزت است، شاید فرد قاتل میخواست همسر من را با ذلت به قتل برساند؛ اما این مرحوم داوودی امروز باعزت از این شهر میرود.
همسر پزشک متخصص قلب در یاسوج ادامه داد: همسر من به دلیل علاقه به کار خود، تمایل داشت در این شهر خدمت کند و امروز باعزت از این شهر میرود.
وی افزود: از مردم استان کهگیلویه و بویراحمد تشکر میکنم، همسر من از اینکه در این شهر حضور داشت خوشحال بود و در هر بار حضورش در منزل اعلام داشت مردم کهگیلویه و بویراحمد مردمی باوفا و قدردان هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج همچنین در این مراسم گفت: زندهیاد دکتر مسعود داوودی فردی باوجدان و وظیفهشناس بود، صمیمی و اطمینان دهنده بود، باوفا و صاحبکمال و معرفت بود، ادیب، خوشبرخورد، فروتن، دلسوز و مسئولیتپذیر بود، بهطوری که در دوره منحوس کرونا با ارادتی که به مردم داشت بر بالین آنها حضور پیدا میکرد.
جاودان سیرت افزود: اگر چه زندهیاد دکتر داوودی در میان ما نیست؛ ولی میراث او در دل ما زنده است، چرا که زندگی او مانند نوری در دل تاریکیها بود، که به دست ظالمی خاموش شد و زخمی عمیق در دل ما نشسته است.
جاودان سیرت اظهار کرد: بیایید در کنار هم بایستیم و نگذاریم دیگری در سایه ترس و خشونت از بین برود.
جاودان سیرت بیان کرد: قومی که غریبه پرستی و قدرشناسی از خصائص فرهنگیشان است، قومی که نخبههای زیادی از نقاط مختلف ایران را در دل خود جایداده است، قومی که انسانهای بزرگی را به جامعه داده و اسطورههای آنان مردان و زنان عشایری هستند، این قوم، ناسپاس نبوده است.
وی افزود: واکنش جمعیت ۷۰۰ هزارنفری مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در فضای مجازی، در سوگ ازدستدادن دکتر داوودی نشانگر ارزش و اهمیت این عزیزانی است که مهمان ما هستند.
جاودان سیرت گفت: مردم عزیز استان سمنان امیدواریم عمل شنیع و بهدوراز عاطفه وشان یک فرد خاطی منجر به زیر سؤال رفتن ماهیت فرهنگ عمومی قوم لر نشود. ما در کنار همه عزیزانی که در این مراسم حضور دارند به کشور و ملت ایران تسلیت میگوییم.
وی اظهار کرد: سپاسگزار حمایتهای بیشائبه نیروی انتظامی و دستگاه قضایی هستیم؛ ولی انتظار داریم این عمل شنیع که روح و روان قوم لر را خدشهدار کرده، بادقت بررسی شود و کسی که چنین عملی را انجام داده به سزای عمل خود برسد. امیدوارم روزی برسد که بتوانیم در امنیت کامل در عرصههای مختلف برخوردار باشیم.
نماینده وزیر و رئیسکل سازمان نظامپزشکی کشور هم گفت: امروز در مصیبت بزرگ و تلخی هستیم که هیچ نسبتی با مهرورزی قوم لر ندارد، این حادثه تلخی برای کشور و جامعه پزشکی ما است.
محمد رئیس زاده اظهار کرد: این فرد نهتنها پزشک و متخصص و نجاتدهنده جان انسانها بود، پدری بود که آغوش گرم و مهربانانهاش از امید عزیز در عنفوان جوانی گرفته شد.
رئیس زاده بیان کرد: عدهای در مقابل رسانهها کوتاهی میکنند و بعضاً خوشحال میشوند از اینکه به جامعه پزشکی اهانت شود، جامعه پزشکی که در شرایط دشوار کشور را از سال ۵۷ به سال ۱۴۰۲ رسانده، چه گناهی کرده است.
وی افزود: در سال ۵۷، 13 هزار پزشک برای یک جمعیت ۳۶ میلیونی داشتیم، و اکنون که جمعیت بیش از دو برابر شده است، بیش از ۱۷۰ هزار پزشک و متخصص وجود دارد، ۷۷۰ متخصص خانم در کشور داشتیم و الان بیش از ۲۲ هزار متخصص خانم در کشور داریم که ۳۵ برابر رشد محسوب میشود.
رئیس زاده عنوان کرد: قبلاً ۷ دانشگاه علوم پزشکی داشتیم و الان ۷۰ دانشگاه و دانشکده در سطح کشور وجود دارد، باید به جامعه پزشکی افتخار کنیم و حمایت کنیم، جامعه پزشکی که میخواهد جان مردم را نجات دهد، باید خود در امنیت باشد.
وی گفت: شما مردم باید محافظ سلامت و روح و روان جامعه پزشکی باشید، تا زمانی که فرزندتان در تب ۴۲ درجه میسوزد، متخصص اطفال بتواند به داد فرزند شما برسد. این شرایط باید کنترل شود تا جامعه پزشکی بتواند برای خدمت به مردم مناطق محروم رغبت بیشتری داشته باشد.
وی بیان کرد: معتقدم این حادثه هیچ تناسبی باروح مهربان قوم لر ندارد و در گذر از این حادثه هیچ مریضی نباید معطل بماند، عزم ما بعدازاین حادثه باید بیشتر شود و این حادثه باید مقدمهای برای خدمتگزاری بهتر جامعه پزشکی به مردم شريف استان باشد.
رئیس زاده ادامه داد: راه بر قلمها و زبانهایی که جامعه پزشکی را مورد حمله قرار میدهند و اعتماد بین جامعه پزشکی و مردم را خدشهدار میکنند بسته شود، این موضوع باید به بهترین شکل ممکن پیگیری و تبدیل به یک عبرت بازدارنده شود برای کسانی که به خادمین شما حمله میکنند.
وی خاطرنشان کرد: آقایان تریبوندار شما در این فاجعه عمیق سهیم هستید و شما فضا را به اینجا رساندید که فردی به خود اجازه داده فردی را به قتل برساند، فرزند و همسر و خانواده ایشان چه گناهی داشته اند؟ چرا جامعه پزشکی را در مقابل مردم قرار میدهید؟ جامعه پزشکی فرزندان شما هستند و تا پای جان بخاطر سلامت شما ایستادهاند، از دوره دفاع مقدس تا دورههای مختلف بحرانی از جمله دوره کرونا.
رئیس زاده گفت: چرا خشونت علیه کادر درمان و چرا نامهربانی علیه کسی که همه وجودش مهربانی بود، کسی که به مثنوی معنوی شرح می نوشت، انسانی عارف و اهل دل.
وی بیان کرد: ایران بهشت پزشکان نیست؛ اما نباید بهشت پزشک ستیزان باشد، چرا عده ای فضا را به گونه ای زمینه سازی می کنند و مسئولان را دچار اشتباه محاسباتی می کنند.
انتهای خبر/
نظرات کاربران