به گزارش پایگاه خبری تحلیلی چهارفصل، استان کهگیلویه و بویراحمد هر چند استان نوپایی است که از منابع طبیعی و ظرفیت های بالقوه فراوانی برخوردار است ولی از وجود کارخانه های تولیدی صنعتی و سرمایه گذاری های کلان بی بهره بوده و تاکنون نیز نتوانسته است برای تعداد زیاد دانش آموختگان بیکار خود چاره ای اساسی بیندیشد.
بروکراسی های اداری دست و پاگیر در کنار کمبود نقدیگی و تحریم های ناجوانمردانه دشمنان نیز مزید بر علت شده است تا روند توسعه و سرمایه گذاری در استان محروم اما غنی کهگیلویه و بویراحمد به کندی طی شود و برخی کارخانه ها و مراکز تولیدی که در سالهای اخیر فعالیت خود را آغاز کرده اند نیز با رکود و ورشکستگی مواجه شوند.
صادرات استان کهگیلویه و بویراحمد با توجه به ظرفیت های چشمگیرآن قابل توجه نیست و واردات کالاهای مختلف و نبود بازار مناسب برای عرضه محصولات استان نیز برخی کارگاه های تولیدی که توانسته اند برای شماری از بیکاران شغل ایجاد کنند را متوقف و نوعی بی ثباتی را بوجود آورده است.
شهرک صنعتی شماره 3 یاسوج که دارای 40شرکت خصوصی است امروز دیگر توان بار سنگین تعطیلی ها گسترده را ندارد و طبق شواهد شاید فقط پنج شرکت که عمده تاً شرکت های خدماتی فروش محصولات بیرون از استان هستند در این شهرک فعال باشد و مابقی به دلایلی مانند ورشکستگی ،نداشتن بودجه کافی و یا مصادره شدن از سوی بانک های عامل راکد مانده اند.
با گذشت سه سال و اندی از دوران دولت یازدهم ، مسئولان کهگیلویه و بویراحمد درحالی از بازگشت واحدهای تولیدی راکد استان به چرخه تولید سخن می گویند که در بررسی های خبرنگاران عملا چنین چیزی دیده نمی شود و درب این واحدهای تولیدی همچنان بسته و قفل ها بر انها خودنمایی می کند.
تعطیلی و رکود در واحدهای تولیدی استان کهگیلویه و بویراحمد در شهرهای یاسوج، گچساران، چرام،دهدشت را در زیر مشاهده کنید.
نظرات کاربران