به گزارش پایگاه خبری تحلیلی چهارفصل، با حضور محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان،موسی خادمی استاندار کهگیلویه وبویراحمد، غلام محمد زارعی نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی ورزشگاه بزرگ 15 هزار نفری شهر یاسوج افتتاح شد.
افتتاح این ورزشگاه که یکی از مهمترین پروژه های دولت مهرورز نهم و دهم در استان کهگیلویه وبویراحمد بوده ،دارای حواشی زیادی در موقع افتتاح آن بود.
ورزشگاه 15هزار نفری شهید فتاحی سابق که از سال 86 در زمینی به مساحت 23 هزار متر مربع و اعتباری افزون بر 100 میلیارد ریال در منطقه مسکونی دولت آباد شهر یاسوج آغاز شد مقرر بود در بازه زمانی چهار ساله تکمیل و به بهره برداری برسد.
عمری ده ساله با افتتاحی غم انگیز
این ورزشگاه در طول عمر ده ساله خود دارای فراز و فرودهای زیادی از زمان استانداری حاج حسینی استاندار اسبق تا صابر آخرین استاندار دوران احمدی نژاد بود که بعد از ده سال با دست وزریر دولت یازدهم افتتاح شد اما دریغ از حضور تماشاچی؟
از افتتاح نمیه کاره تا بازی بدون تماشاگر
هر چند که در طی این سالها وعده و عدیده های زیادی از زمان دامیده مدیر اسبق تا خاضع مدیر سابق برای این ورزشگاه شنیده می شد، اما این ورزشگاه در زمان مدیر کل سنگین وزن ورزش و جوانان کهگیلویه وبویراحمد در هشتم اردیبهشت سالجاری به افتتاح رسمی رسید.
افتتاحی که می توانست بهتر از این باشد
این ورزشگاه که از ابتدای کلنگ زنی به نام شهید فتاحی نامگذاری شده بود با یک تغییر شبانه از سوی مسئولان وزارت ورزش و جوانان به نام آزادی تغییر یافت که با واکنش زیاد سیاسیون،رسانه ها و خانواده شهداء همراه شد که در آخرین روزهای نزدیک شدن به افتتاح دوباره به نام شهدای یاسوج تغییر یافت.
تغییر یاک ساعته نام ورزشگاه از سوی وزارت سیاست زده
این تغییر نام در یک بازده زمانی باعث دلخوری خانواده شهداء و بخصوص جامعه ورزشی استان شد تا جایی که صدای مسئدولان استانی از این تغییر نام بلند شد و باعث تغییر یک ساعته آن از آزادی به شهدای یاسوج گردیدتا بتواند منرحم زخمی برای خانواده شهداء باشد.
پس از این اقدام، مردم، خانواده شهدا، ایثارگران و البته ورزشکاران به این اقدام اعتراض کردند و همگان بر این اعتقاد بودند که تغییر نام ورزشگاه از شهید فتاحی به آزادی حرکتی ضدارزشی است.
شعار های انتخاباتی چاشنی سیاسی افتتاح ورزشگاه 15هزار نفری
اما از یک بُعد دیگر می توان به زعم برخی سیاسیون افتتاح این وررزشگاه در این بازده زمانی را یک تابلوی تبلیغاتی برای برخی از افراد دانست که در زمان افتتاح این ورزشگاه به عینه همه مشاهده گر آن بودند.
از نکات حاشیه دار این افتتاح شعار دادن عده ای اندک از خردسالان و نونهالان در موقع سخنرانی یکی از مدعیون بود که نشانگر یک سناریوی تبلیغاتی از پیش طراحی شده برای این آقای خاص است.
حضور کلاه نمدیها و دختران عشایر با لباس های بومی محلی
از طرف دیگر حضور کلاه نمدی های عشایر و حضور بانوان خردسال ملبس شده به لباس محلی از دیگر حاشیه های این افتتاح بود که چراغ سبزی از سوی وزارت ورزش برای حضور بانوان در ورزشگاهها را می رساند.
ورزشگاه 15هزار نفری شهدای یاسوج می توانست با افتتاح خودش موجی از شور و نشاط را برای ورزشگاران و جامعه فوتبال دوست شهر یاسوج و استان به همراه داشته باشد، که با کمی دقت می توان حضور کم مردم در این افتتاح را یک نوع بی میلی به توسعه ورزش در این استان دانست.
دیگر فوتبال زیبا نیست؟
بعد از سقوط تیم غول کش شهرداری یاسوج به لیگ دسته دو و حذف همیشگی از صحنه تاریخ فوتبال این بی رغبتی پافراتر گذاشت تا حدی که دیگر افتتاح ورزشگاه 15هزار نفری یاسوج رنگ تماشگر در زمان افتتاح خود را چشم ندید ونشان از مرگ فوتبال را رساند.
خانواده شهداء هم نیامدند
از دیگر نکات این افتتاح می توان به حضور نیافتن خانواده معظم شهداء به این آیین افتتاح اشاره کرد که با توجه به تغییر نام این ورزشگاه به آزای از سوی مسئولان سیاست زده وزرات ورزش نشانگر این موضوع است.
قهربا ورزش یا بی رغتبی برای فوتبال؟!
از دیگر حاشیههای این افتتاح میتوان به حضور اندک حاضران در ورزشگاه اشاره کرد در واقع عدم حضور مردم و جوانان به ورزشگاه برای افتتاح بزرگترین پروژه عمرانی استان طی سالهای اخیر یک علامت سوال است؟!
تبلیغات وسیع برای مدیر کل چهار درصدی
در اطراف ورزشگاه چندین بنر بزرگ نصب شده بود که بر روی تمام آنها از جهانبخش ایزدپور مدیرکل فعلی ورزش و جوانان استان تقدیر و تشکر شده بود که در نوع خود این حرکت جالب به نظر میرسید!
ورزشگاه 15هزار نفری شهدای یاسوج که در زمانهای قبل از ایزدپور مدیر کل فعلی، پیشرفتی 96درصدی داشت به زعم برخی از کارشناسان فقط چهار درصد به تکمیل آن باقی مانده بود که چرخ در حرکت روزگار افتتاح و به بهره برداری رسیدن آن را به نام دولت اعتدال و جهانبخش ایزدپور زد.
باز هم نامی از تلاشگران سابق نبود؟!
و اما جالبتر از همه اینکه در مراسم افتتاح ورزشگاه 15 هزار نفری هیچ نامی از مسئولان دولت قبلی و زحمات آنها برده نشد در حالی که پیشرفت 96 درصدی این ورزشگاه در دولت قبل محقق شد و کلنگ زنی این توسعه مهم ورزشی در زمان دولت مهروز به زمین زده شد.
شهید فتاحی به ورزشگاه آمد!
اما آغازگر بازی فوتبال در این ورزشگاه دو تیم منتخب هنرمندان و تیم پیشکسوتان دهههای گذشته فوتبال یاسوج بودند که در جمع هنرمندان خشایار راد و محمد نوازی و از جمله حسین بازیگر پیشکسوت تلوزیون سرشناستر از بقیه به نظر میرسیدند.
از نکات زیبای این مسابقه حضور تیم پیشکسوتان فوتبال یاسوج با تمثال شهید علی فتاحی بود که با این تمثال وارد میدان شدند تا نشان دهند همه اهالی فوتبال چه بازیکنان نسل گذشته و چه بازیکنان و جوانان امروزی برای شهدای خود اجر و منزلت قائلند و به آنها احترام می گذارند.
انتهای پیام/ر
نظرات کاربران