به گزارش پایگاه اطلاع رسانی چهار فصل به نقل از کهگیلویه؛ وقتی تهاجمات دشمن برای توقف روند پیشرفت انقلاب اسلامی بیش از هر زمان دیگری بر عرصه اقتصادی متمرکز شد مقام معظم رهبری راه مقابله با این توطئه و نقشه دشمنان در بخش اقتصادی را در اقتصاد مقاومتی عنوان کرده و بر ضرورت اجرای آن تأکید کردند.
به گونه ای که کارآفرینان بسیجی زیادی در سراسر کشور از همان روزهای اولیه در سال ۱۳۸۹ به ندای رهبر خویش لبیک گفته و در عرصه کارهای زود بازده اقتصادی از پرورش زنبور عسل، داروهای گیاهی و ترشی گفته تا پرورش بلدرچین و شتر مرغ و غیره روی آوردند.
در این میان پرورش بلدرچین یکی از صدها طرحی بود که در عرصه اقتصاد مقاومتی مورد استقبال کارآفرینان قرار گرفت، زیرا پرورش بلدرچین پرنده از هزینه بری کمی برخوردار است و مقاومت بسیار بالایی در برابر بیماری های طیور دارد به طوریکه در طول دوره پرورش به هیچ واکسنی نیاز نداشته و برای پرورش نیاز به فضای بزرگی ندارد از طرفی ورود به این عرصه کم هزینه بوده و افراد به راحتی در این راه گام نهادند.
حجت الاسلام جلال الدین موسوی روحانی جوان و بسیجی کارآفرینی است که توانسته با با دریافت تسهیلات ۱۰ ملیونی اقتصاد مقاومتی از بسیج سازندگی ناحیه کهگیلویه و راه اندازی کارگاه پرورش بلدرچین در روستای چنگلوا از بخش مرکزی کهگیلویه به شعار سال جامع عمل بپوشاند.
این روحانی جوان گفت: چند ماهی است که اقدام به راه اندازی این کارگاه پرورش بلدرچین در روستای محل زندگی خود کرده ام و بسیار هم راضی هستم.
موسوی افزود: با راه اندازی کارگاه پرورش بلدرچین برای ۵ نفر اشتغالزایی شده است.
وی با تقدیر از مسئولان بسیج سازندگی ناحیه کهگیلویه ناحیه گفت: انتظاراین است که سایر نهادها ما را از نظر مالی جهت توسعه و گسترش کارمان بیشتر حمایت کنند و از کسانی که قصد و ایده ایجاد کارگاه و تولیدی دارند استقبال کنند و به راحتی تسهیلات را در اختیار آنها قرار دهند.
این روحانی جوان کارآفرین گفت: با توجه به کمبود مکان و مشکلاتی که وجود دارد مشغول نگهداری تنها 500 بلدرچین هستم اما اگر این مشکلات بر طرف شود و مسئولان همکاری بیشتری در این زمینه داشته باشند می توانم این تعداد بلدرچین را به 2000 برسانم.
این تولیدکننده به مقاومت بلدرچین ها در مقابل بیماری اشاره کرد و افزود :از آنجایی که بلدرچین در برابر بیماریهای مختلف بسیار مقاومتر از مرغ است، پرورش آن بدون استفاده از هیچگونه دارو انجام میشود، بنابراین گوشت و تخم بلدرچین محصولاتی هستند که هیچگونه ذخیره دارویی مضر برای مصرف کننده در بافت خود ندارند.
موسوی گفت: تخم بلدرچین که به بمب ویتامین معروف است، ۵ برابر تخممرغ فسفر و کلسیم دارد و همچنین با خاصیتی که گوشت و تخم بلدرچین دارد، استقبال خوبی از آن شده است، ضمن اینکه کشتن و پوست کندن بلدرچین نیز راحت و ظرف ۵ دقیقه انجام میشود خانوادهها بهراحتی میتوانند از مهمانانی که وارد میشوند با گوشت بلدرچین بر سر سفره پذیرایی کنند.
وی ادامه داد: دوره کوتاه جوجه کشی (۱۵ تا ۱۶ روز) و رشد سریع و بلوغ زودرس (۳۵ روزگی)، میزان تخم گذاری بالا (بلدرچین در ۴۲ روزگی تخم گذاری می کند، درحالی که در مورد مرغ حداقل ۶ ماه طول می کشد) و همچنین قیمت این پرنده تا حدود ۳ برابر قیمت مرغ می رسد.
این کارآفرین در ادامه با اشاره به امکان تحقق اقتصاد مقاومتی با طرح های کوچک و زودبازده می گوید: بهتر است دولت هم وارد عرصه های اقتصاد مقاومتی شود یا حداقل از کسانی که در این عرصه ورود می کنند، حمایت کند چرا که بسیاری از همین فعالان با همین طرح های کوچک و زودبازده خود علاوه بر فراهم کردن زمینه اشتغال برای خود و دیگران توانستند بر اقتصاد و تولید کشور کمک کنند.
موسوی افزود: اگر جوانان در حوزه مشاغل زودبازده عرصه اقتصاد مقاومتی ورود پیدا کنند، بدون تردید علاوه بر اینکه به تحقق فرامین رهبر معظم انقلاب در حوزه قطع وابستگی به خارج و کمک به تولید داخلی کمک خواهند کرد، در مسیر خودکفایی شخصی نیز موفق خواهند شد.
انتهای پیام/
نظرات کاربران