نظرخواهی

آیا ازعملکرد مهدی روشنفکر در توسعه شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون راضی هستید؟

تازه های سایت

5. مهر 1394 - 11:12
از کاهش هشت درصدی اعتبارات استانی تا افزایش 90درصدی گردشگران خارجی در استان
توسعه گردشگری روستایی از اهداف مهم در راستای توسعه زیر ساختها
مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری کهگیلویه وبویراحمد به طرح جدید توسعه گردشگری روستایی دراستان اشاره داشت و گفت: در پروسه جدید توسعه گردشگری روستایی سعی شده که از بومیان منطقه به عنوان یک ظرفیت بالقوه استفاد و بهره کافی برده شود.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي چهارفصل،‌ محمود باقری ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان به پنجم مهر ماه روز جهانی جهانگردی اشاره کرد و گفت: هر جامعه‌ای که اساس کارش را فرهنگ و توسعه مسائل فرهنگی در جامعه بداند نتایج ملموس و بهتری را خواهد دید زیرا فرهگ زیر بنا و توسعه هر جامعه است.

 

وی در ادامه با تسلیت حادثه مناء عربستان و تبریک به مناسبت سالگرد فرا رسیدن هشت سال دفاع مقدس،بیان کرد: حادثه مناء عربستان روح همه ملتهای مسلمان را داغدار کرد.

 

فرهنگ گردشگری از اولویت های مهم

مدیرکل میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمداستان توسعه فرهنگی و زیرساختی گردشگری را از مهمترین اولویت های خود در این نهاد دانست و افزود: از اولین روزهای که به این نهاد با تیم مدیریتی جدید آمدیم، توسعه مسائل فرهنگی  را از اولویت های خود قرار دادیم.

 

باقری چاپ و تکثیر فیلم، کتاب و بروشورهای مختلف برای معرفی استان  را بخشی از  راهکاریهای این نعاد برای نشان دادن ظرفیت های نهفته استان در بخش گردشگر ی دانست و افزود:در دو سال اخیر بیش 30هزار پوستر، بروشور، کتاب و.فیلم چند زبانه را برای بهترنشان دادن ظرفیت های نهفته استان را به دست گردشگران رسانده ایم.

 

کار فرهنگی اثری که ماندگار می شود

وی با تاکید بر اینکه اثر یک کار فرهنگی سال‎‌ها ماندگار است و تبدیل به یک میراث می‌شود، بیان کرد: میهمان نوازی، داشتن زندگی بکر و بومی، بودن طبیعی با نشاط از میراث فرهنگی و گردشگری مردم  کهگیلویه و بویراحمد بوده که باید با یک کار فرهنگی به جامعه هدف معرفی شود.

 

مدیرکل میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد میهمان نوازی را یکی از خصلت های مهم مردم استان دانست که ریشه های ذاتی در بین اقوام  مردم این استان دانست و گفت: برخورد فرهنگی  و توسعه مباحث فرهنگی برگرفته از سنت حسنه مردم استان یکی از اهداف مهم برای جذب گرشگر است.

 

افزایش 90درصدی توریست خارجی در استان

باقری به رشد 90درصدی جذب گردشگر خارجی به استان اشاره کرد وگفت:در ۶ ماهه دوم سال گذشته ۳۹۷ گردشگر خارجی وارد استان کهگیلویه و بویراحمد شد که این تعداد در ۶ ماهه اول امسال به ۷۵۸ نفر رسید که شاهد افزایش بیش از ۹۰ درصدی گردشگران خارجی هستیم.

 

وی با بیان اینکه در همین زمینه شاهد افزایش 260درصدی توریست داخلی در استان بوده ایم، بیان کرد: در ۶ ماهه دوم سال سال گذشته ۱۶ هزار و ۷۹۹ نفر و در شش ماهه اول امسال ، ۴۴ هزار ۴۹۵ نفر در هتل‌های این استان پذیرش شدند که شاهد افزایش ۲۶۰ درصدی گردشگران داخلی به این استان هستیم.

 

وی گفت: این رشد گردشگردلایل مختلفی دارد که یکی از علت‌ها رویکرد خوب دولت در سیاست خارجی و تعامل با دنیا بوده است.

 

توسعه گردشگری روستایی از اهداف مهم سازمان

مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان در ادامه به توسعه گردشگری روستایی استان اشاره کرد و گفت:استان کهگیلویه وبویراحمد را گردشگران همواره با جاذبه‌های طبیعی آن می‌شناختند و اعتقاد داریم که از ظرفیت‌های این بخش استفاده چندانی نشده است.

 

باقری به طرح جدید توسعه گردشگری روستایی اشاره داشت و گفت: در پروسه جدید توسعه گردشگری روستایی سعی شده که از بومیان منطقه به عنوان یک ظرفیت استفاد و بهره کافی برده شود.

 

وی ادامه داد:در این طرح روستاییان در قبال گرفتن تسهیلات لازم خانه های قدیمی خود را به یک مهمان سرای بومی برای گردشگران مهیا می کنند واز مزایای آن می توانند به خوبی بهره ببرند.

 

مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان تصریح کرد: این طرح می تواند به توسعه گردشگری روستایی و کاهش مهاجرت روستائیان به شهرها و حتی توسعه گردشگری استان کمک بسزایی بکند.

 

گردشگری موتور محرک توسعه استان است

وی موتور محرکه اقتصاد استان را صنعت گردشگری دانست و گفت: به همین منظور باید زیرساخت‌های لازم را در بخش گردشگری فراهم کنیم که مهم‌ترین این زیرساخت‌ها ساخت و توسعه هتل‌های مناسب و متناسب با صنعت توریسم و گردشگری است.

 

باقری از صنعت گردشگری به عنوان صنعتی پاک یاد کرد که در جای جای کهگیلویه وبویراحمد به عنوان پر از ظرفیت های گردشگری می‌توان از مواهب خدادادی  آن برای توسعه این صنعت استفاده کرد.

 

جشنواره بزرگ عشایر تلنگری به ظرفیت های نهفته بود

مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان در ادامه به برگزاری جشنواره بومی عشایر زمین در اردیبهشت ماه سالجاری اشاره داشت و افزود: کهگیلویه وبویراحمد امروز به عنوان یکی از سکونتگاههای مهم عشایر در کشور محسوب می شود که توسعه گردشگری عشایر و برپایی اینگونه جشنواره ها می تواند ظرفیت خوبی برای توسعه گردشگری روستایی و عشایری داشته باشد.

 

اعتبارات استانی کاهشی هشت درصدی دارد

باقری در ادامه  از کاهش هشت درصدی اعتبارات استانی این نهاد خبر داد وخاطرنشان کرد: اعتبارات استانی گردشگری استان در سال ۹۳، یک میلیارد و ۴۶۰ میلیون تومان بوده  که در سال ۹۴ این میزان اعتبار به یک میلیارد ۳۴۶ میلیارد تومان اختصاص یافته که نشان ازکاهش ۸ درصدی را می دهد.

 

وی از اختصاص یک میلیارد و ۳۶۰ میلوین تومان اعتبار ملی در حوزه گردشگری و ایجاد زیرساخت‌ها در سال ۹۴ خبر داد و افزود: این میزان اعتبار در سال گذشته یک میلیارد و ۲۶۰ میلیوت تومان بوده است.

 

مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان به طرح جدید توسعه گردشگری استان وتخصیص 100میلیارد تومان به مبحث گردشگری اشاره داشت و افزود:در این طرح جدید توسعه گردشگری توجه به زیرساختهای گردشگری اعم از احداث کمپینگ های تفریحی، تله کابین، هتل سازی و ترمیم روستاهای هدف تهیه و تدوین شده است.

 

می توانیم بهتر باشیم

باقری به برنامه های کوتاه مدت این نهاد در راستای توسعه گردشگری اشاره کرد و گفت:ساماندهی تابلوهای راهنمایی گردشگری تهیه و تدوین مستند “سرزمین آریو برزن” برای معرفی آثار تاریخی، گردشگری و صنایع دستی توسط فیلم سازان مطرح هم استانی از دیگر برنامه های این نهاد در دو سال اخیر بوده است.

بويرخبر

انتهای پیام/م.ن

نظرات کاربران

شبکه اطلاع رسانی دانا
قلم_گزینشی