نظرخواهی

آیا ازعملکرد مهدی روشنفکر در توسعه شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون راضی هستید؟

تازه های سایت

30. آبان 1394 - 22:35
ضعف مدیریتی حاکم بر شهرستان گچساران می تواند بدلیل باند بازی و قوم گرایی باشد که در هر برهه بسیاری از فرزندانمان را از حق تصمیم گیری و خدمت به دیار محروم می کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی چهارفصل، سیدمصیب افتخاری در يادداشتي نوشت: خداوندا درد نام را درمان کن تا شاید درد نان درمان شود

مواظب باشید با کلنگ‌زنی وزرا ما را غرق نکنید

در یک نظام شایسته سالار همه چیز و همه کس در جای خود قرار دارند و در یک نظام خردمندانه و پایدار، گردش امور صورت می‌گیرد، و هیچ چیز بیرون از قاعده نمی‌باشد. مهمترین گام در چنین نظامی انتخاب درست و جایگزینی مناسب است.

 

البته نباید به بهانه شایسته سالاری و گردش امور به قداست و بزرگی این آرمان اسلامی لطمه وارد نمود . امروزه یکی از مهمترین مشکلات استان عدم توجه به شایسته سالاری به معنای واقعی است و البته خود بزرگ بینی و غرور برخی از مسئولین بر این مشکلات می‌افزاید.

اگر به گذشته نچندان دور استان بر گردیم مدیرانی را می بینیم که از تمام داشته های خود برای اداره و پیشرفت استان در رده های مختلف گذشتند و هنگامه وداع با مسئولیت با کوله باری از تهمت و افتراء از این استان رفتند و در استان‌های دیگر بعنوان مدیر نمونه مورد تقدیر قرار گرفتند.

 

فرزندان این دیار مدیرانی لایق و ارزشمند هستند که کشته تنگ نظری می‌شوند و این موضوع تا آنجا پیش می‌رود تا که دستشان از سفره خدمتگزاری به انقلاب قطع شود.

 

زمانی به کلماتی چون درد، نان،  گرگ، دزد در متنی نگاه می‌کنیم و می‌خوانیم شاید کمتر توجه کرده ایم که این کلمات را از هر طرف بخوانی باز هم همان معنی را دارند و درد نان را درد گرگ های در کمین را و درد دزد داشته ها را چگونه می توان مرهم نمود.

 

امروز درد بسیاری از مردم درد نان شده است و آنان که از نان بی نیاز شده اند درد نام دارند. و با خود که در کوچه پس کوچه‌های رادک، لبنان و سادات سیری می‌کنم، می‌گویم: خداوندا درد نام را درمان کن تا شاید درد نان درمان شود.

بر هیچکس پوشیده نیست محرومیت، بدبختی، نداری، بی کسی و ناتوانی بسیاری از مردم این استان را که کمتر کسی به آنها توجه می نماید که زمین گیرشان نموده است و تنها بدنبال تغییر کلمه محرومیت هستیم نه مبنای محرومیت.

 

متاسفانه وقتی حق کسی را آنقدر ندهند و بعد از کلی منت کشی و دربه دری گوشه ای از آن را از روی صدقه سری جلویش پرت کنند چنان خوشحال می شود که گویی در حقش لطف شده . این استان ک . ب آن ثروتمندی است که به گرسنه خوابیدن و گدا زندگی کردن عادت کرده است و این موضوع برایش باور شده و وظیفه ما امروز این است که سعی و تلاش خود را در جهت شکستن این باور غلط و حق خواهی مدیریتی که بتواند ما را به جایگاه واقعی مان برساند باشیم .

 

شهرستان غنی اما فقیر گچساران فرزند شجاع و غیرتمند کهگیلویه و بویراحمد بدلیل ضعف مدیریت از دیر باز از حق خود محروم بوده است و برای بهتر شدن اوضاع و احوال کمتر کسی بفکر می‌افتد . حالا کار به جایی رسیده که در کمتر از دوماه چند وزیر به این شهرستان سرازیر می شود، با کوچکترین دستاوردی؛ که رفاه و آرامش را برای مردم به ارمغان بیاورد. بیشتر طرح ها و برنامه ها آنچنان دورند که ذهن را خسته می کند.

 

برخی ها فکر می کنند مشکل مردم وای فای(Wi-Fi) مجانی در پارک هاست که وزیری را بکشانند و بیاورند تا فرجی بحالشان شود. غافل از قطعی مکرر خطوط ارتباطی. ما نمی خواهیم کره جنوبی باشیم ما می خواهیم گچساران خودمان باشیم و حق خودمان را بدهید. حرف زدن کار سختی نیست فرقی نمی کند که وزیر ترکی، فارسی یا لری بگوید، این وزیر در طی این چند سال کجا بود که حال کارگران درمانده را درک نکرده و امروز یادش آمده شهرستان گچساران پلی کلینیک تخصصی می خواهد. ترسمان این است این وزرا اینقدر بیایند و کلنگ بزند که کشتی ما سوراخ شود و ما غرق توهمات دور از ذهن شویم.

 

ضعف مدیریتی حاکم بر شهرستان گچساران می تواند بدلیل باند بازی و قوم گرایی باشد که در هر برهه بسیاری از فرزندانمان را از حق تصمیم گیری و خدمت به دیار محروم می کند.

 

البته اگر این سخن را در هر مقطعی بیان کنیم عده‌ای مخالف هستند و آن عده کسانی جز منفعت طلبان نخواهند بود.

گچساران را کمی دریابید که بیکاری سخت گریبان گیرش است.

منبع:کبنا

انتهای پیام/

نظرات کاربران

شبکه اطلاع رسانی دانا
قلم_گزینشی