به گزارش پایگاه خبری تحلیلی چهارفصل، لهراسب باقری عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پس از اعلام واگذاری کارخانه قند یاسوج به بخش خصوصی از طریق مزایده و انتشار شرایط مزایده در دو روزنامه کثیرالانتشار اطلاعات و دنیای اقتصاد این مزایده با طی تشریفات قانونی و با حضور مراجع ذیصلاح برگزار شد.
رئیس اتاق تعاون استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در این مزایده که بسیاری از غولهای اقتصادی کشور حضور داشتند، خوشبختانه ام به عنوان کارآفرین برتر کهگیلویه و بویراحمد با دارا بودن تمامی شرایط لازم اجازه ندادیم کارخانه قند یاسوج که نماد صنعت استان کهگیلویه و بویراحمد است به دست غیر بومیها سپرده شود.
مدیرعامل مجتمع تولیدی بینالمللی دنا صنعت و رئیس اتاق تعاون کهگیلویه و بویراحمد برنامه مناسب برای اداره امورات این شرکت و دستیابی به سود معقول با حفاظت و نگهداری کارخانه، استمرار فعالیت تولید، ایجاد اشتغال پایدار و تامین بخشی از نیازمندیهای کشور را کشت چغندر قند و استحصال شکر عنوان کرد.
ماک جدید کارخانه قند یاسوج گفت: شناسایی و آگاهی از شرایط و موقعیت شرکت از لحاظ وضعیت ماشینآلات و تجهیزات صنعتی، نیروی انسانی و آسیب شناسی گلوگاهها و نقاط آسیبپذیر و نیز مناطق چغندرکاری و تامین مواد اولیه کارخانه، شرایط روزانه بازار تولید و فروش محصول با ارائه راهکارهای مناسب و دستیابی به ایجاد شرایط مطلوب اقتصادی و مالی سبب سودآور شدن کارخانه خواهد شد.
وی افزود: برنامهریزی کشت چغند قند با انعقاد قرارداد با زارعین چغندرکار در هرسال به میزان 2500 تا 3500 هکتار در سال اول و افزایش تدریجی سه ساله تا رسیدن به میزان 150 هزار تن چغندر در هر دوره بهرهبرداری سبب استمرار تولید کارخانه قند یاسوج میشود.
باقری تأکید کرد: در هر دوره کشت و تولید محصول، به منظور تدارکات و تامین نهادههای چغندر کاری، تهیه و خرید ماشینآلات کشاورزی جهت انجام عملیات مکانیزاسیون چغندر نیاز به دهها میلیارد ریال نقدینگی است.
کارآفرین کهگیلویه و بویراحمدی با بیان اینکه نیروی انسانی متخصص و آموزش دیده به عنوان بازوی قوی و کارآمد در امر اجرا و تولید و اداره کارخانه به حساب میآید، تصریح کرد: جهت دستیابی به تولید مطلوب و بهینه از نظر کمی و کیفی، جذب نیروی انسانی آموزش دیده برای ادامه کار این کارخانه یک ضرورت انکار ناپذیر است.
مالک کارخانه قند یاسوج با بیان اینکه پیش از واگذاری شرکت به بانک در سالهای 90 – 91 ابزارآلات و تجهیزات فراوانی با صرف هزینههای هنگفت در قسمتهای مختلف به صورت ناصحیح و غیراصولی نصب شده است، ادامه داد: بهترین و موثرترین راه برون رفت شرکت از مشکلات و دستیابی به شرایط مطلوب اقتصادی توجه به نقصانها، کمبودها، علل زیاندهی ، پایین بودن ظرفیت و کیفیت تولید در سنوات گذشته میباشد.
باقری گفت: به دلیل عدم تخصص و دانش فنی لازم کارشناسان و پیمانکاران مجری پروژه و به کار گرفته نشدن شیوه صحیح راهاندازی تجهیزات خریداری شده، این کارخانه تاکنون هیچگونه بازدهی نداشته است.
وی مناسبترین راه حل اصولی و علمی رهایی از رکود و برون رفت از توقف و تعطیلی کارخانه را اجرای پروژه اصلاح ساختار مالی، فنی و تولید کارخانه توسط متخصصین امر عنوان کرد و افزود: با خرید، ساخت، نصب و راهاندازی تجهیزات و ماشینآلات جدید با دانش و فنآوری روز دنیا و انجام دیگر تغییرات ضروری میتوان جایگاه کارخانه قند یاسوج را به مکان مناسب خود ارتقا داد.
رئیس اتاق تعاون استان گفت: با بررسیهای کارشناسانه به عمل آمده و به منظور برخورداری از امکانات موجود بالقوه کارخانه قند در نظر داریم به تدریج طی سه سال نسبت به احداث واحد بستهبندی شکر سفید، واحد تولید قند کله، شکسته و حبه و واحد تولید نوشابه اقدام کنیم.
باقری تصریح کرد: با راهاندازی مجدد کارخانه قند یاسوج 500 نفر به صورت مستقیم و قریب به 4 هزار نفر به صورت غیرمستقیم در این شرکت مشغول به کار خواهند شد.
جوانترین کارآفرین کشور گفت: با راهاندازی واحدهای صنعتی پیشبینی شده در این کارخانه بیش از 300 نفر دیگر به صورت مستقیم در این شرکت به فعالیت خواهند پرداخت.
مالک جدید کارخانه قند یاسوج در پایان اظهار امیدواری کرد که این سرمایهگذاری و انجام اقدامات ذکر شده سبب رونق اقتصادی ارزشمندی برای استان کهگیلویه و بویراحمد و به تبع آن ایران اسلامی شود.
منبع:فارس
انتهای پیام/
نظرات کاربران