به گزارش چهارفصل ستار موسوی – ناگفته پیداست یاسوج به عنوان مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد و نقطه ای که بیشترین جمعیت مسکونی استان را دارد در آینده و هم اکنون با چالش آب روبرو است؛ چالشی که حتی در این روزهای پاییز نیز با آن برای اولین بار رو در رو هستیم.
سطح آب سفره های زیرزمینی شهر یاسوج در حال کاهش است و چاه های آب اطراف شهر یاسوج در حال فروکش کردن هستند.
درست است در شیوه های مدرن، استفاده از تصفیه خانه ها و آب شیرین کن ها در دستور کار است اما آیا چنین موضوعی تا زمان مناسب خودش به ثمر می نشیند؟ پس راهکار چیست؟
ترمیم شکستگی ها و نونوار کردن خطوط انتقال آب هم میتواند راهکار باشد که در همین شهر یاسوج هزینه های چندصدمیلیاردی را در پی دارد و نهایت منجر به بهبود 30 درصدی وضعیت حال حاضر شود وحال آمکه برای آینده باید چاره اندیشید.
راهکار فوری برون رفت از وضعیت فعلی تنها ایجاد سد است تا بتوان بر مشکلات فایق آمد.
سد تنگ سرخ تا کنون با هزینه های هنگفتی طی سالیان اخیر روبرو بوده است و کار در مراحل پایانی خود است و اگر نقطه نظری در این خصوص وجود داشته چرا در سالیان قبل بنای گفتنش نبوده است؟
به گفته یکی از دوستان یکی از منقدین اصلی این سد در دوره ای در استانداری مسئولیت داشته است و اگر این موضوع را به صلاح استان ندانسته است چرا واضح اعلام نکرده است یا شاید بیم از دست دادن مسئولیت، مانع از بیان حقایق شده است؟
اما مطالبه درست و اصولی در خصوص این مسئله چیست؟
حال که برای همگان روشن شده است سد باید ایجاد شود مطالبه درست این است که سهم تخصیصی آب استان باید لحاظ شود به گونه ای که آیندگان نیز در این قضیه دیده شوند و مطالبه اصلی به لحاظ قانونی و جریانی باید این موضوع باشد و اگر خطایی صورت داده شده است باید از مسئولین این موضوع مطالبه شود.
به نظر می رسد افراد اصلی منتقد این جریان تا دیر نشده است و حواشی دیگری گریبان آنها را نگرفته است موضوع را بر روی این جریان متمرکز کنند تا تحسین برانگیز شود.
انتهای پیام/
نظرات کاربران