به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «چهارفصل» در ادامه پیگیری سوژههای مردمی این نیز به سراغ یکی از مطالبات مهم مردم روستاهای سرآسیاب و مالشیخ در بخش مرکزی شهرستان لنده رفتیم که به دلیل عدم بازگشایی و ایمنسازی پل ارتباطی بیش از شش روستا در بخش مرکزی لنده به طور هفتگی به دلیل عرض کم پل شاهد تصادفات زیادی هستیم.
پل خروجی روستای سرآسیاب بهطرف روستای مالشیخ یکی از نقاط ۱۰۰ حادثهخیز در بخش مرکزی شهرستان لنده است که تاکنون چندین تصادف مرگبار به دلیل وجود درهای چندین متری و نداشتن گاردریل و همچنین عرض کم جاده صورتگرفته است.
باوجود چندین نوبت پیگیری رسانهای و مردم روستاهای مالشیخ و سرآسیاب این مهم همچنان مغفول مانده است و خطر همچنان جان شهروندان این روستاها و سایر استفادهکنندگان از این راه ارتباطی را تهدید میکند.
این پل ارتباطی از طرف روستای سرآسیاب و از سمت روستای مالشیخ در سرازیری و دوپیچ بسیار تند و خطرناک و یک پیچ ۹۰ درجه واقع شده است که تا کنون باعث چندین فقره سقوط خودروها و موتورسیکلت به زیر پل شده است.
باوجود پیگیریهای زیادی که صورتگرفته است بخشی از دستک سمت راست دیواره پل در سال گذشته کار شده است؛ ولی ادامه کار و تکمیل آن به حال خود رها شده است.
به دلیل سرازیری و عدم کنترل خودرو و موتورسیکلت بهخصوص در روزهای بارانی به دلیل نداشتن حفاظ و نرده نگهدارنده خطر سقوط در دره و زیر پل هر لحظه جان رانندگان و حتی افراد ترددکننده را تهدید میکند که نیازمند ایمنسازی اولیه است.
در این چند سال گذشته کمتر نسبت به این مهم توجه شده است که به دلیل تردد شهروندان بیش از شش روستای بخش مرکزی لنده انتظار است که مسئولان توجه بیشتری به رفع نقاط حادثهخیز بهخصوص در این پل مهم ارتباطی نمایند.
رئیس اداره راهداری و حملونقل جادهای شهرستان لنده در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری گفت: اداره راهداری و حملونقل جادهای شهرستان یکی از مهمترین اولویتهای خود را رفع نقاط حادثهخیز قرار داده است.
یامین آب روزن گفت: در خصوص پل روستای سرآسیاب به مالشیخ درگذشته بحث دال گذاری ضلع غربی آن به ارتفاع شش متر صورتگرفته است؛ ولی در ادامه رها شده بود.
وی افزود: باتوجهبه مخاطرات و نقطه ۱۰۰درصد حادثهخیز بودن امسال بیش از ۳۰ میلیاردریالی اعتبار برای بحث ساماندهی و تعریض و بازگشایی بیش از ۱۰۰ متر تا پل دوم نیز در کمیته برنامهریزی تعیین شده است که چند روز گذشته نیز کارشناسان ارزیابیهای فنی آن را انجام دادند.
رئیس اداره راهداری و حملونقل جادهای شهرستان لنده گفت: باتوجهبه برآورد صورتگرفته و تعیین پیمانکار بهزودی عملیات اجرایی این پروژه آغاز خواهد شد.
این مهم بخشی از گفتگوی رئیس راهداری شهرستان لنده بود که متأسفانه بعد از یک سال گذشته به دلیل عدم تخصیص کافی اعتبارات این مطالبه مهم مردمی همچنان بر روی زمینمانده است.
گفتنی است روستای سرآسیاب در فاصله ۵ کیلومتری لنده و روستای مالشیخ در فاصله ۱۲ کیلومتری شهر لنده واقع شده است که دارای جمعیتی افزون بر دو هزار و ۵۰۰ نفر است.
انتهای خبر/
نظرات کاربران