به گزارش چهارفصل به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا، با روی کار آمدن دولت یازدهم و برخی از وعده های مسئولین مبنی بر بازگشت دوباره اصلاحطلبان به قدرت، بسیاری از اصلاحطلبان فعالیت خود در عرصه سیاست را دوباره آغاز کردند.
در همین راستا حزب مشارکت که با حضور فعالیت برخی از عناصر آن در فتنه 88 و همچنین محکومیت تعدادی از اعضای آن، منحل شده بود، فعالیت خود را دوباره از سر گرفته است.
حزب منحله مشارکت در ابتدا به دنبال احیای خود با نام مشارکت بود که به خاطر مشکلات قانونی این حزب و سابقه آن در فتنه 88 این امکان برای آن فراهم نشد.
در ادامه فعالیت اصلاحطلبان مشارکتی ها به دنبال احیای حزب قبلی خود با نام جدید برآمدند که از این طریق بتوانند به فعالیتهای خود رسمیت ببخشند.
چندی پیش گروهی از اصلاحطلبان با نام "ندا" یا همان نسل دوم اصلاحطلبان فعالیت خود را آغاز کردند که در ابتدا نتوانستند به توفیق چندانی دست پیدا کنند.
اکثر اعضای تشکل ندا از اعضای حزب منحله مشارکت هستند که در حال حاضر صادق خرازی، مشاور ارشد محمد خاتمی در دوران ریاست جمهوری دبیر کل این تشکل است.
بلافاصله بعد از اعلام موجودیت این تشکل تازه عدهای از اصلاحطلبان با تشکل تازه مخالفت کرده و این اقدام خرازی و چهرههای جوان اصلاحطلب را مصداق "موازیکاری، قدرتطلبی و همکاری با قدرت" دانستند.
در همین راستا خرازی تاکید کرد که "ندا" قرار است نه نسخه دومی از حزب مشارکت باشد و نه اینکه به جایی وابستگی داشته باشد.
تاکنون اعضای حزب مشارکت و اعضای "سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی" بیش از دیگر گروههای اصلاحطلب از تشکل "ندا " انتقاد کردهاند.
به خاطر مخالفتهایی که با این تشکل از سوی بزرگان اصلاحات شد، 3 تن از اعضای جوان مؤسس این حزب به نامهای حجت شریفی، هادی حیدری و مجید فراهانی پس از مواجهه با انتقادات گسترده اصلاحطلبان از این حزب خارج شدند.
پس از شکست "ندا " در میان اصلاحطلبان اخیراً سخن از گروه دیگری به میان آمده است که نام اتحاد ملی را برای خود برگزیده است.
قرار است جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی که بیشتر آنها عضو فراکسیون وفاق و کارآمدی نیز هستند حزبی با نام" اتحاد ملی" تشکیل دهند.
این حزب تازه تاسیس فعالیت های انتخاباتی خود را با محوریت سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی شکل خواهد داد.
نمایندگانی نظیر رضا طلایی نیک، نماینده "بهار و کبودر آهنگ" و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، عادل آذر نماینده "دهلران" و عضو کمیسیون برنامه و بودجه و امیدوار رضایی نماینده "مسجد سلیمان" و رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از جمله اعضای این حزب خواهند بود.
با توجه به سابقه اصلاحطلبان در خصوص تشکیل گروهها و احزاب جدید می توان دریافت که اصلاح طلبان حتی اگر اسم خود را اتحاد ملی هم بگذارند، به اتحاد نرسیده و چیزی جز اختلاف برای آنها باقی نمی ماند.
انتهای پیام/ گ
نظرات کاربران