به گزارش پایگاه خبری تحلیلی چهارفصل، یزدالله آروند در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کهگیلویه و بویراحمد میزان جریمه نقدی این تعداد پرونده را نیز افزون بر دو میلیارد ریال عنوان کرد.
وی افزود: تمامی این پرونده ها نیز در شعبه های اداره کل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد رسیدگی و مختومه شد.
رئیس گشت های مشترک اداره کل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: برای اجرای این طرح در کهگیلویه و بویراحمد از 6 اکیپ شامل یک اکیب ثابت و پنج اکیپ سیار برای کنترل و نظارت مطلوب بر بازار استان استفاده شد.
آروند خاطرنشان کرد: از زمان آغاز این طرح تاکنون بیش از 1600 گشت و ماموریت مشترک در کهگیلویه و بویراحمد انجام و 509 فقره پرونده تخلف صنفی متشکله به شعبه های اداره کل تعزیرات حکومتی استان ارجاع داده شد.
وی تصریح کرد: بیشترین پرونده های تخلف صنفی تشکیل شده در این مدت مربوط به گرانفروشی و درج نکردن قیمت بود.
رئیس گشت های مشترک اداره کل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: پوشاک فروشی ها، رستوران ها و سوپر مارکت های استان به ترتیب بیشترین تخلفات صنفی را در این مدت داشته اند.
آروند عنوان کرد: دستگاه های نظارتی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز همراه با اداره کل تعزیرات حکومتی استان در طول مدت اجرای طرح کشیک نوروزی به طور شبانه روزی آماده همکاری و کنترل بازار بودند.
وی اضافه کرد: یکی از تخلفات محسوس در سال های گذتشه بویژه نوروز پارسال مربوط به میوه شب عید بود که امسال با توجه به هماهنگی های انجام شده و همکاری مطلوب از سوی سازمان جهاد کشاورزی شاهد بروز کمترین تخلف و نارضایتی در این زمینه بوده ایم.
خبرگزاری ایسنا منطقه کهگيلويه و بويراحمد
خبرنگار: 65001
انتهاي پیام
نظرات کاربران