به گزارش چهار فصل این بار نخبگان کهگیلویه و بویراحمد در اقدامی بدیع در اعلام حمایت خود از حفاظت از محیط زیست با همدیگر همصدا شدند و به همراه جمعی از مسئولان بنیاد نخبگان استان اقدام به کاشت درخت نمودند.
نخبگان طلایه داران همه عرصه ها هستند
رئیس بنیاد نخبگان کهگیلویه و بویراحمد، نخبگان را طلایهداران همه عرصهها خواند و گفت: اهمیت حفاظت از محیط زیست بر همگان واضح و آشکار است و نخبگان به عنوان سرمایههای جامعه قصد دارند در این حفاظت از محیط زیست با جامعه و مسئولان همصدا باشند.
دکتر علی مرادی با بیان اینکه نخبگان باید جلوتر از حرکت عمومی جامعه باشند افزود: جامعه ای که دارای محیط زیست سالم نباشد به لحاظ زیرساختهای انسانی نیز دچار مشکل می شود و در مناطقی که محیط زیست سالم و مورد توجه است استعدادهای انسانی بیشتر شکوفا می شود.
وی خاطر نشان کرد: هر کاری که از درگاه پژوهش بگذرد و مسیر پژوهش را طی کند قطعا موفق خواهد بود و مشکلاتی که امروز منابع طبیعی استان با آن مواجه است را نیز می توان از مسیر پژوهش حل کرد.
رئیس بنیاد نخبگان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه وقتی از حفاظت از منابع طبیعی صحبت می کنیم باید به این گفته خود نیز اعتقاد واثق داشته باشیم ابراز داشت: ما قصد داریم که هر نخبه ای به عنوان یک همیار افتخاری محیط زیست مطرح باشد و با این کار می توانیم در فرهنگسازی حفاظت از منابع طبیعی سهیم باشیم.
از ایدههای نخبگان برای حفاظت از محیط زیست استفاده شود
کارشناس فرهنگی و امور نخبگان بنیاد نخبگان استان نیز در این مراسم با اشاره به اینکه نخبگان می تواند اسوه و الگوی جامعه باشند گفت: همین اسوه علمی بودن نخبگان شرایط را برای پیشگامی آنها در زمینههای فرهنگی را نیز فراهم کرده است.
حسین فرخی با تاکید بر اینکه نخبگان میتوانند در تدوین برنامههای احیا و حفظ محیط زیست سهیم باشند افزود: نخبگان با تواناییهای علمیای که دارند می توانند به عنوان نظریهپردازان حفاظت از محیط زیست باشند به شرطی که ایدههای آنها مورد استفاده قرار گیرد.
وی نخبگان را پیام آوران علم دانست و بیان داشت: هرکاری که بنیه علمی داشته باشد قطعا موثر و کارآمد است، در زمینه حفاظت از محیط زیست نیز فعالیت ها باید علمی باشند.
فرخی تصریح کرد: نخبگان امروز با محوریت بنیاد نخبگان استان برای اینکه نشان دهند دغدغه محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد را دارند برای کاشت درخت با هم یکصدا شده اند.
کمربند سبز یاسوج پیشنهاد نخبگان
یکی از مخترعان تحت حمایت بنیاد نخبگان استان نیز گفت: نام نخبه با طرح نو و ابتکار نو گره خورده است و این کار امروز بنیاد نخبگان در زمینه کاشت درخت نیز به نوعی نو به نظر میرسد و میتواند به عنوان یک جریان همگانی حمایت از منابع طبیعی مطرح باشد.
وی کاشت درختان صنعتی را به جای درختان قطع شده را توصیه کرد و تاکید کرد: من یک کمربند سبز برای اطراف یاسوج را پیشنهاد می دهم که این کمربند سبز به ترمیم نقاط قطع شده از درخت و بهسازی و بازسازی دیگر نقاط می تواند موثر باشد.
یکی دیگر از مخترعان هم استانی با بیان اینکه پژوهش می تواند کمک شایانی در احیای منابع طبیعی استان داشته باشد گفت: باید ادارات، مسئولین و مردم برای حفاظت از محیط زیست و احیای آن همگی مشارکت کنند
علی حسین پور افزود: ما به عنوان یک مخترع وظیفه داریم که نسبت به تمام نیازهای جامعه مسئولیت داشته باشیم و امروز یکی از نیازهای اساسی جامعه استان احیای محیط زیست است.
در پایان نخبگان استان با کاشت درخت حمایت خود از حفاظت از محیط زیست اعلام کردند.
نظرات کاربران