نظرخواهی

آیا ازعملکرد مهدی روشنفکر در توسعه شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون راضی هستید؟

تازه های سایت

30. دى 1396 - 17:39
شهرستان بهمئی به واسطه واقع شدن در کریدور ارتباطی جنوب به غرب و مرکز کشور و داشتن مناطق گردگشری و تاریخی، دارای پتانسیل های بالقوه بالایی برای اشتغال زایی و توسعه است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی چهارفصل به نقل از آوای ماغر؛یادداشت - ابوتراب دهبانی پور:شهرستان بهمئی به واسطه واقع شدن در کریدور ارتباطی جنوب به غرب و مرکز کشور و داشتن مناطق گردگشری و تاریخی، دارای پتانسیل های بالقوه بالایی برای اشتغال زایی و توسعه است که در این یادداشت به برخی از این پتانسل های اشاره می شود:

 الف: جاده های مواصلاتی:

راهها و جاده های مواصلاتی به مراکز استانها و شهرستانها تاثیر شگرفی در رونق، آبادانی و درآمدزایی هر شهرستانی دارد ؛شهرستان بهمئی از این حیث کاملاً در بن‌بست قرار گرفته است، اگر جاده دسترسی به باغملک و رامهرمز به ایذه تعریض و زیرسازی شود و جاده لیکک - لنده - دهدشت به جاده اصفهان  متصل گردد، قطعاً بخشی از مسیر آمد و شدِ استانها و شهرهای همجوار از مسیر شهرستان بهمئی صورت می گیرد و  این مهم به خارج شدن شهرستان بهمئی از بن بست کمک خواهد کرد.

 ب:دام پروری
شهرستان بهمئی بهترین شرایط را به لحاظ آب و هوایی برای اجرای طرح های دامپروری از جمله پرواربندی،  نگهداری بز و گوسفند، گوساله و اجرای طرح های مشاغل خانگی به خصوص پرورش مرغ محلی، بلدرچین، کبک، بوقلمون  و تیهو دارد .

در نهایت راه اندازی کارگاه های کوچک صنایع دستی و تولیدی با اعطای تسهیلات کارآفرینی ‌می تواند در بازار کسب و کار و درآمد زایی و اشتغال را برای شهرستان بهمئی نقش مهمی داشته باشد.

 مهم ترین مانع برای مجریان این دست طرح ها، پرونده‌سازی ها و طی کردن راه های پر پیچ و خم اداری و سخت گیری دستگاه‌ های صدور مجوز می باشد.

 مشاهده گردید بسیاری از متقاضیان طرح های اشتغالزا به واسطه بروکراسی و روال خسته کننده اداری از ادامه درخواست خود منصرف شدند ؛امید است مسئولان ارشد استان به خصوص استاندار محترم و  نمایندگان محترم مجلس در این خصوص توجه ویژه  بهمئی داشته باشند.

پ: گردشگری:

امروزه صنعت گردشگری به یکی از مهمترین موضوعات اقتصادی و درآمد زا در کشور تبدیل شده است و باعث شد حتی ثروتمندان کشورها نیز برای رشد و سرمایه‌گذاری  در این حوزه اقدام کردند.

صنعت گردشگری  می‌تواند سایر فعالیت‌های اقتصادی فرهنگی را نیز تحت تاثیر خود قرار دهد، ایجاد هزاران فرصت شغلی و ارتقاء درآمد مردم با بکارگیری حجم وسیع نیروی انسانی با ایجاد مراکز اقامتی و تفریحی و توریستی باعث شد تا به عنوان یکی از بهترین صنایع درآمد زا به آن نگاه می‌شود.

 مناطق گردشگری گردشگرپذیر سولک و ماغر واقع در ۵ کیلومتری شهر لیکک با برخورداری از طبیعت بکر و درختان سرسبز به خصوص سروهای راست قامت کهن و آثار الیمایی اشکانی با  پمپاژ کردن آب یکی از چشمه های ماغر می‌تواند به یکی از بهترین صنعت های گردشگری و توریستی جنوب کشور تبدیل شود کما اینکه هر ساله گردشگران و سیاحان داخلی و خارجی زیادی به این منطقه سفر می‌کنند.

 آب و هوای این مناطق که از دمای مناسبی برخوردار است در تابستان که  هوای شهرهای جنوبی به ۵۰ درجه می رسد در این منطقه می شود بدون کولر و پنکه و وسایل خنک کننده دیگر زندگی کرد.

 بهره برداری و آبادانی مناطق گردشگری بسیار مهم بوده و می تواند برای شهرستان بهمئی درآمدزا و از نظر اقتصادی ،جذب سرمایه و اشتغال تاثیر بسزایی داشته باشد.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

شبکه اطلاع رسانی دانا
قلم_گزینشی