نظرخواهی

آیا ازعملکرد مهدی روشنفکر در توسعه شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون راضی هستید؟

تازه های سایت

2. مهر 1394 - 8:46
مدیرکل نهادکتابخانه های عمومی کهگیلویه وبویراحمدگفت:توزیع ناعادلانه بودجه‌های فرهنگی را یکی از نگرانی‌های زنان روستایی و عشایری استان دانست و گفت: زنان روستایی همواره از عدم توجه به این بخش در روستاها گلایه مند هستند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی چهارفصل ،زینب قربانی در نشست شورای اداری کهگیلویه و بویراحمد که با حضور فهیمه فرهمندپور مشاور وزیر کشور در امور بانوان و خانواده برگزار شد، اظهار کرد: به عنوان اولین مدیرکل زن استان در دولت یازدهم توجه به حوزه زنان نسبت به گذشته تفاوت فاحشی کرده است و در مجموعه مدیریتی استان زنان توانمند به کار گرفته شده است.

 

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه نگاه به حوزه زنان در این استان در حال توسعه است، گفت: زنان همواره در کنار مردان چه در طول جنگ تحمیلی و بعد از جنگ نیز مدیریت صحیح خانواده را به دوش داشتند و توانایی خود را در این خصوص اثبات کردند.

 

وی بیان کرد: کتابخانه های عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد دارای 47 هزار نفر عضو می‌باشد که از این تعداد بیش از 25 هزار نفر را بانوان تشکیل می‌دهد و مشارکت زنان استان در این بخش قابل قبول و امیدوار کننده است.

 

این مسئول در ادامه از راه‌اندازی کتابخانه ویژه زنان در استان خبر داد و افزود: انتظار می‌رود با حمایت امور بانوان وزارت کشور اعتباری در این خصوص دیده شود.

 

قربانی به اهم مشکلات زنان استان پرداخت و عنوان کرد: توزیع ناعادلانه فضاهای ورزشی یکی از دغدغه‌های و نگرانی‌های زنان است که امیدواریم در سطح کشور این مشکل بانوان به صورت جدی و ویژه دیده و رفع شود.

 

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: زنان در جوامع روستایی فراموش شدند که امیدواریم فضاهای ورزشی برای بانوان استان در روستاها نیز در نظر گرفته شود تا زن روستایی بتواند در این فضاها با فراغ بار به ورزش بپردازد.

 

وی با بیان اینکه 48 درصد زنان ما در جوامع عشایری  و روستایی هستند، گفت: اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان برنامه‌های ویژه‌‌ای برای زنان جوامع روستایی و عشایری در نظر گرفته است.

 

این مسئول تصریح کرد: عدم توزیع عادلانه بودجه‌های فرهنگی یکی دیگر از نگرانی‌های زنان روستایی و عشایری است و زنان روستایی همواره از عدم توجه به این بخش در روستاها شاکی هستند.

 

وی خاطرنشان کرد: فعال کردن اشتغال زنان نیازمند اعتبار خاص و نگاه ویژه است که باید در این زمینه وام‌های ویژه‌ای برای زنان به منظور ایجاد مشاغل خانگی و رونق فعالیت‌های اقتصادی در نظر گرفته شود.

 

قربانی در پایان خواستارحمایت زنان استان درخصوص اشتغال دربخش صنایع دستی شدوگفت:صنایع دستی استان که زنان ما توانمندی های ویژه ای دراین زمینه دارندبه دلیل فضای حاکم وتبلیغات سوءماهواره ای به دست فراموشی سپرده میشود که از این جهت بایدتدابیری اندیشیده شود.

منبع:ایل بانو

انتهای پیام/م.ن

نظرات کاربران

شبکه اطلاع رسانی دانا
قلم_گزینشی