دكتر رضا گنجي پور سرپرست موسسه غيرانتفاعي دانا ياسوج در گفت و گو با چهارفصل ابراز كرد: کارگاه آموزشی دو روزه اسکیس به میزبانی مؤسسه آموزش عالی دانا در محل سالن ترویج برگزار گردید.
وي افزود:در این کارگاه دو روزه بیش از 300 نفر ازدانشجویان و اساتید دانشگاهها در رشته های معماری ،عمران وساختمان شرکت کردند .
گنجي پور به هدف برگزاري اين همايش اشاره كرد و گفت: هدف از برگزاری این دوره ارتقاء سطح علمي آموزشي و مهارت های تخصصي دانشجويان در زمینه دانش اسکيس و راندو بوده است.
وي به ديگر اهداف اين برنامه اشاره كرد و افزود: در آستانه هفته پژوهش قرار داريم لذا در راستای گرامیداشت هفته پژوهش اين همایش علمی آموزشی متناسب با علاقه دانشجویان و اساتید به همت گروه معماری این مؤسسه برگزار شد.
اين عضو هيات علمي در ادامه گفت: دانشگاه هاي اسنان بويژه دانشگاه علمي كاربردي، دانشكده فني ياسوج، دانشگاه آزد ياسوج در اين همايش حضور داشتند.
سرپرست مؤسسه آموزشی دانا ياسوج اظهار داشت: اين موسسه علیرغم سابقه اندک توانست در زمینه علمی و آموزشی قدم های جدی را تاکنون بردارد و امیدواریم جدی تر از گذشته شاهد برگزاری چنین کارگاهها و همایش هايي در جهت بالابردن سطح علمي دانشجويان و اساتيد در استان باشیم.
گنجي پور در ادامه ابراز كرد: طبیعی است با توجه به بالندگی و زایندگی علم و دانش، درعصر حاضر نوزایی علم جز با بکارگیری تخصص و تکنیک های به روز و کارآمد در زمینه های علمی و آموزشی اتفاق نخواهد افتاد.
وي در ادامه به تعريف اسكيس اشاره كرد و ابراز كرد: اسکیس از انجماد یک ایده در حال عبور از ذهن را گویند که بازگوکننده یک سلسله تفکر است که در ذهن معمار یا طراح وجود دارد و از طریق طراحی فرآیند به واقعیت می پیوندد.
سرپرست مؤسسه آموزشی دانا ياسوج گفت: اسکیس طراحی دست آزاد است، دستی بی نیاز از هر گونه ابزار، جزء قلم برای کشیدن،دستی توانمند و هماهنگ با ذهن و بالاخره اسکیس می تواند نحوه فکر کردن طراح را نسبت به موضوع طراحی بیان کند.کارگاه آموزشی اسکیس موضوع فنی و تخصصی مربوط به رشته معماری است که سابقه طولانی دارد.
گنجي پور در پايان از همه همکاران برگزاري اين همايش، فريدون داوری دبیر اجرايي این همایش، اساتید گروه معماری و کارکنان مؤسسه آموزش عالی دانا خصوصا آقای مهندس حميد روحي که بخشی از آموزش را عهده دار بودند تشکر كرد.
انتهاي پيام/
نظرات کاربران