به گزارش چهار فصل به نقل از شبکه اطلاع رسانی دانا مرصاد نوشت امروز آیت الله آملی لاریجانی در جمع مسئولان عالی قضایی گفت: " مدعیان حقوق بشر دستشان آلوده به خون است".
برای سخنان آیت الله آملی لاریجانی مصادیق بسیاری موجود است.
عبدالکریم لاهیجی در جمع گروهی از عناصر ضد انقلاب شامل برخی از اعضای بهائیت و دو گروهک تروریستی کومله و دموکرات و البته شیرین عبادی که به نام "تجلیل از ۵۰ سال تلاش وی برای احقاق حقوق بشر" جمع شده بودند، گفت: کار ما براندازی و تغییر رژیم نیست بلکه ایجاد تحول حقوقی است".
لاهیجی به اعتبار خدمات ویژهاش به استخبارات عراق در سازمان منافقین حتی در میان محافل اپوزیسیون به کریم بغدادی معروف است. نه او و نه همقطارانش در بزرگداشت کذایی توضیح ندادهاند که با کدام فعالیت، برای لاهیجی سابقه ۵۰ سال تلاش برای حقوقبشر تراشیدهاند و در عین حال این پرسش همواره بیپاسخ مانده که ادعای پیگیری حقوق بشر چه تناسبی میتواند با ترور وحشیانه دهها هزار شهروند ایرانی توسط سازمان تروریستی منافقین داشته باشد.
آیا در پس همه این سرویسدهیها به سازمان مذکور و رژیم متجاوز عراق میتوان ادعا کرد که هدف از فعالیتهای کذایی او ایجاد تحول حقوقبشری است و نه براندازی؟!
شنبه ۲۳ آذر مصادف با ۱۴ دسامبر، شهر هانوفر آلمان میزبان تقدیر از عضو ارشد (شورای ملی مقاومت) سازمان منافقین بود.
"برند اشتراوخ" شهردار هانوفر سخنران مراسم حمایت از جنایات تروریستی سازمان منافقین بود و از شیرین عبادی برای برگزاری این مراسم تقدیر کرد.
هماهنگی این جلسه گروهکی بر عهده منوچهر شفایی نماینده کانون مدعیان حقوق بشر در شهر هانوفر آلمان بود. حمایت تسلیحات شیمیایی کشور آلمان و همین جناب شهردار محترم! از سازمان منافقین و حزب بعث عراق در ۸ سال جنگ تحمیلی از خاطره مردم ایران و خانواده های شهداء و جانبازان پاک شدنی نیست.
برند اشتراوخ، شهردار هانوفر در سخنان خود از شیرین عبادی و آقای لاهیجی به عنوان دو الگو برای نسل جوان نام برد و گفت شهر هانوفر مفتخر است که امشب میزبان این دو نفر است.
شهردار هانوفر در جمع مدعیان حقوق بشر متشکل از گروه های تروریستی و فرق ضاله
شیرین عبادی گفت: هزینه فعالیتهای حقوق بشری در کشورهای غیر دموکراتیک خیلی بالاست و کسانی که تاب تحمل این سختیها و پرداخت هزینه را ندارند نباید وارد این حیطه شوند.
یکی از افرادی که تا پای جان پای اعتقاداتش ایستاد و حاضر به پرداخت هر هزینهای شد، آقای دکتر لاهیجی است وعلیرغم اینکه او دوست صمیمی مهندس بازرگان نخست وزیر دولت موقت بود و ممکن بود اعتراضات او رابطهاش با بازرگان را تیره کند ولی با تمام توان به این اعدامها اعتراض میکرد.
رادیو دویچه وله که از طرف وزارت خارجه آلمان مامور پوشش مراسمم بود در وب سایت خود نوشت "حقوقدانی که شبها راحت میخوابد، تلاشگر حقوق بشری که هیچگاه سیاست را با حقوق بشر نیامیخته، وکیلی که حقوق انسانها را فدای هیچ مصلحت اندیشی نکرده و کنشگری که شمع لرزان حقوق بشر در ایران را به خورشیدی درخشان تبدیل کرده است". رادیو آلمان هیچ اشاره ای به این موضوع نکرد که چرا لاهیجی را کریم بغدادب می خوانند و او چه خط و ربط هایی را برای بمب گذاری و ترور به منافقین داده است.
لاهیجی در این مراسم که از سوی”کانون دفاع از حقوق بشر در ایران” در مرکز فرهنگی “کروکوس” برگزار شد شرح داد که جرقه فعالیتهای حقوقی با دیدن عکس دادگاه دکتر مصدق در او روشن شده است.
دکتر لاهیجی در سخنرانی خود در این مراسم گفت: «۱۰-۱۲ ساله بودم که عکس دادگاه دکتر مصدق را در یکی از مجلاتی که به خانهمان میآمد دیدم؛ با همان پالتوی برک همیشگی در حالی که دو سرهنگ با لباس نظامی دو طرفش نشسته بودند و زیر عکس نوشته شده بود: مصدق و وکلایش.
رئیس دادگاه و دستیارانش هم همگی ارتشی بودند. اولین سوالی که برای من پیش آمد این بود که چرا یک نخست وزیر غیر نظامی را در یک دادگاه نظامی با وکلا و قضات نظامی محاکمه میکنند. به قدری این مسئله در من اثر کرد که همانجا گفتم من یک هدف دارم و آن اینکه باید حقوق بخوانم و وکیل دادگستری شوم».
منوچهر شفایی، رئیس هیات مدیره کانون مدعی دفاع از حقوق بشر به دویچه وله گفت: برگزاری مراسم تجلیل از دکتر لاهیجی پیشنهاد حمید حمیدی، فعال حقوق بشر در هلند بوده و کانون نیز به گرمی از این پیشنهاد استقبال کرده چرا که به گفته او آقای لاهیجی اولین کسی بوده که گفتمان حقوق بشر را وارد ایران کرده است.
پایان مراسم مدعیان حقوق بشر در شهر هانوفر آلمان – شیرین عبادی و منوچهر شفایی
شیرین عبادی، “برند اشتراوخ” شهردار هانوفر، دایان علایی نماینده جامعه بهاییان، سیمین فهندژ، سخنگوی جامعه بهاییان و نمایندگانی از حزب دموکرات کردستان ایران و حزب کومله به همراه تعداد زیادی از تلاشگران به اصطلاح مدنی و فعالان سیاسی در این مراسم حضور داشتند.
دایان علایی با قدردانی از لاهیجی برای بهاییان، او را اولین کسی دانست که به طور علنی درباره حقوق بهاییان در ایران سخنرانی کرده است.
حمید حمیدی فعال مدعی حقوق بشر مقیم هلند که ایده اولیه برگزاری این مراسم از او بوده، در سخنرانی خود گفت که طرح ایجاد نهاد “جایزه دکتر لاهیجی” را دارد که هرساله به یک فعال حقوق بشری اهدا شود. وی خود را “فرزند کوچک خانواده حقوق بشر” نامید که “پدرش عبدالکریم لاهیجی و مادرش شیرین عبادی” است.نمایندگان گروهک های تروریستی کومله و دموکرات نیز پیام احزابشان را که تقدیر از زحمات ! دکتر لاهیجی برای حقوق اقلیتها بود قرائت کردند.
عبدالکریم حسینی لاهیجی معروف به لاهیجی، فرزند محمد علی، متولد ۱۳۱۹ در تهران است.
در سال ۵۶ همراه با برخی از دوستانش به تشکیل کانون وکلاء مبادرت ورزید. در سال ۱۳۵۷ همراه با تعدادی از فعالان سیاسی جمعیت دفاع از حقوق بشر را تشکیل داد. بعد از تسخیر لانه جاسوسی، اسنادی از جاسوسی وی به دست آمد که متعاقب آن به خارج از کشور گریخت و به عضویت شورای ملی مقاومت (منافقین) درآمد.
انتهای پیام/گ
نظرات کاربران