به گزارش چهارفصل ، کرامت پرهیزگار در نشستی به مناسبت هفته بانکداری اسلامی با اصحاب رسانه اظهار داشت: با توجه به وضع اقتصاد کشور و تورم موجود، بخشی از مشکلات به عملکرد سیستم بانکی و پولی کشور به رعایت بانکداری اسلامی بر می گردد.
وی افزود: مهم ترین اولویت تعریفی بانک مهر ایجاد بانکداری اسلامی در سپرده گذاری و ترویج این فرهنگ است.
مدیر کل بانک مهر اقتصاد استان بیان داشت:کلیات طرح بانکداری اسلامی تحقق بخشی به مقوله اقتصاد مقاومتی و شعار سال مقام معظم رهبری به نام حماسه اقتصادی و اقتصاد مقاومتی است.
وی افزود: در صورتی سیستم کاری ما با موازین شرعی همراه باشد می توان سازمان و جامعه را به نقطه ایده آل خود رساند.
پرهیزگار با تشریح نامگذاری ایام هفته بانکداری اسلامی ادامه داد: روز اول این هفته به نام بانکداری اسلامی، فرهنگ بسیجی و مشتری مداری نامگذاری شده است که نظر خواهی از مشتریان و همچنین پاسخگویی به سئولات شرعی مشتریان از اهم برنامه های این روز است.
وی روز دوم را روز بانکداری اسلامی، امانت داری و شفافیت مالی عنوان کرد و ابراز داشت: در این روز ابن بانک به ارائه گزارش عملکرد در خصوص اقدامات بانکی پرداخته و با اجرای طرح مصباح مهر به دیدار علما و مسئولین استان رفتند.
مدیر کل بانک مهر اقتصاد استان با اشاره به نامگذاری روز سوم به نام روز بانکداری اسلامی، ترویج فقه جعفری و نظارت شرعی اظهار داشت: در این روز با اجرای طرح نظارت بر شعب در قالب طرح سفیران هدایت، حضور در نشست های تخصصی صدا و سیما و برگزاری جلسه پرسش و پاسخ سئولات شرعی کارکنان گامی دیگر در جهت ترویج بانکداری اسلامی برداشته شد.
وی رونمایی از کتب بانکداری اسلامی، آموزش بانکداری اسلامی ویژه کارکنان و حضور در همایش و نمایشگاه بانکداری اسلامی را از مهم ترین برنامه های روز چهارم این هفته اعلام کرد و افزود: روز چهارم در تقویم هفته بانکداری اسلامی به نام بانکداری اسلامی، فراگیری فقه بانکی و اقتصادی نامیده شده است.
پرهیزگار بانکداری اسلامی، سنت قرض الحسنه و ترویج ارزش های اسلامی را از دیگر عناوین این هفته اعلام کرد و اضافه نمود: در روز پنجم هفته بانکداری اسلامی در راستای ترویج سنت قرض الحسنه، بانک مهر اقتصاد به واجدین شرایط وام قرض الحسنه اعطا کرد.
وی از دیگر برنامه های این روز را برگزاری مسابقه عمومی بانکداری اسلامی اعلام کرد.
مدیر کل بانک مهر اقتصاد استان بانکداری اسلامی و نظام انگیزشی و بازدارنده را عنوان روز ششم هفته بانکداری اسلامی اعلام کرد و افزود: در راستای این هدف مسابقه پیامکی ویژه کارکنان بانک مهر اقتصاد طراحی شده است.
وی ادامه داد: از دیگر برنامه های روز ششم هفته بانکداری اسلامی، تکریم و تشویق مارکنان برگزیده بانک مهر اقتصاد خواهد بود.
پرهیزگار از برپایی نمایشگاه بانکداری اسلامی در روز جمعه 15 شهریور خبر داد و افزود: این نمایشگاه در محل مصلی امام خمینی (ره) شهر یاسوج دایر گردیده و هدف آن اطلاع رسانی در بخش شرعیات و نظارت شرعی بر سیستم بانکداری است.
وی تعداد شعب بانک مهر اقتصاد در استان را 8 شعبه اعلام کرد و افزود: در حال حاضر تعداد نیروهای رسمی بانک مهر اقتصاد کهگیلویه و بویراحمد 64 نفر می باشند که علاوه بر این تعداد، 100 نفر نیز در بخش های دیگر با سیستم در تعامل هستند.
مدیر کل بانک مهر اقتصاد استان ادامه داد: بر اساس چشم انداز طراحی شده هدف بانک مهر اقتصاد قرار گرفتن در بین 5 بانک اول کشور تا سال 95 و صاحب برند شدن در رعایت بانکداری اسلامی در سیستم پولی کشور خواهد بود.
وی بانک مهر اقتصاد را طلایه دار سیستم بانکداری اسلامی خواند و افزود: بر اساس بازرسی های انجام شده بانک مهر اقتصاد، لوح تقدیری از سوی سیستم مرکزی دریافت کرده است.
پرهیزگار مشارکت در کارهای خدماتی، مشارکت در شهرک های صنعتی و کارخانه های صنعتی، احداث پمپ بنزین و تولید طرح های پرورش ماهی را از موارد ارائه خدمات بانک مهر اقتصاد استان اعلام کرد و افزود: همه تلاش ما بر این است که استان را در بحث صنعت، تولید، گردشگری و کشاورزی صاحب پیشرفت و رونق نماییم.
وی افزود: بانک مهر اقتصاد استان کهگیلویه و بویراحمد آمادگی تعامل با واحدهای تولیدی فعال را دارد.
مدیر کل بانک مهر اقتصاد استان در پایان گفت: بانک مهر اقتصاد از نظر جذب منابع با پشت سر گذاشتن بانک ملی در رتبه اول بانک های استان قرار دارد.
منبع:زاگرش نشین
انتهای پیام / گ
نظرات کاربران