به گزارش پایگاه خبری تحلیلی چهارفصل، محمد کاظم رحمانی با اشاره به این که آموزش مهم ترین مسئله در اشتغال زایی بانوان است، اظهار داشت: مهم ترین عامل در بحث اشتغال زایی بانوان آموزش آن ها است که در رشته های گلیم بافی، جاجیم، قلاب بافی ، چرم دوزی، سوزن دوزی ، گلیم فرش، گچمه بافی و البسه محلی از طریق سازمان آموزش های لازم را یاد می گیرند و بعد از اعطای مدرک برای دریافت وام ثبت نام می کنند.
وی در خصوص خدمات این سازمان به بانوان بیان داشت: امسال 1600نفر از بانوان شهرستان بویراحمد تحت عنوان مشاغل خانگی به بانک های عامل صادرات، ملت، رفاه، تجارت، کشاورزي، ملي و پست بانک معرفی شدند که از این تعداد، 800 نفر موفق به دریافت وام شدند.
مدیر اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان بویراحمد با تأکید بر بیمه زنان در صنایع دستی بیان داشت: به منظور ترغیب بانوان برای فعالیت در ساخت این صنایع، بیمه زنان بافنده به عنوان یکی از برنامه های سازمان صنایع دستی در دستور کار قرار گرفته است.
وی در پایان با گلایمندی از شهرداری در زمینه عدم اختصاص مکان دائمی برای برپایی نمایشگاه صنایع دستی گفت: متأسفانه مکان هایی که برای نمایشگاه صنایع دستی و گردشگری برپا می شوند در شأن آن ها نیست و ما به همکاری شهرداری جهت ایجاد یک مکان دائمی برای عرضه و بازاریابی صنایع دستی نیاز داریم.
منبع: ایل بانو
انتهای پیام/ گ
نظرات کاربران