به گزارش چهارفصل، جشنواره شعر آیینی به میزبانی شهرستان بهمئی با معرفی شاعرات برتر به کار خود پایان داد.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بهمئی در مراسم افتتاحیه این جشنواره گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هر ساله اقدام به برگزاری جشنواره های هنری رضوی در سطح استان ها می نماید که هنرمندان فرصت می بایبند ارادت خود را به اهل بیت (ع) نشان دهند که شعر در این بین یکی از ابزارهای بسیار مؤثر است .
امین درخشان افزود : بزرگترین افتخار ما این است که مهمان جشنواره ای هستیم که متعلق به مولایمان امام رضا(ع) است.
وی اذعان کرد : با توجه به اینکه سومین بار است که این جشنواره در شهرستان بهمئی برگزار می شود در تلاش هستم که از این به بعد شهرستان ما میزبان دائمی این جشنواره معنوی باشد .
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بهمئی نیز بیان داشت: شعر در مکتب اسلام از جایگاه والایی برخوردار است تا جائی که پیامبر گرامی اسلام در کنار منبر خود جایگاهی برای صحابه شاعر خود به نام حسان بن ثابت در نظر گرفته بود و حسان هر از گاهی در مدح پیامبر و اهل بیت شعر می سرود .
ویسی نژاد تصریح کرد: از شاعران انتظار می رود از شعر خود به نحو احسن استفاده کنند و نسبت به مناطق جغرافیائی و مسائل مربوط به هر منطقه اولویت بندی کرده و از شعر به عنوان یک ابزار فرهنگی مؤثر بهره ببرند.
در این مراسم شاعران به سرودن اشعاری در مدح اهل بیت (ع) پرداختند.
در این جشنواره هشت اثر از 45 اثر راه یافته به جشنواره استانی محلی آئینی شعر رضوی به عنوان آثار برتر انتخاب و از صاحبان این آثار تجلیل شد.
دبیر جشنواره استانی شعر آئینی محلی رضوی از استقبال شاعران استانی از این جشنواره تشکر کرد و افزود : 45 اثر از سراسر استان به این جشنواره راه یافتند که از بین این آثار 8 اثر با رأی داوران جشنواره به عنوان آثار برتر انتخاب شدند .
رسول سنایی اسامی منتخبین این جشنواره را به شرح ذیل بیان کرد :
1-ساجده کردونی از شهرستان بهمئی
2-حسن بهرامی از شهرستان گچساران
3- حسین سعید نژاد از شهرستان لنده
4- خلف بوذری از شهرستان کهگیلویه
5- محمود بهمنی از شهرستان گچساران
6- پری سما هاشمی از یاسوج
7- فردین حسینی منش از یاسوج
8- فاطمه صداقتی نیا از یاسوج
منبع: آوای ماغر
انتهای پیام / ح
نظرات کاربران