به گزارش چهارفصل، داریوش دیودیده با بیان اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد توانمندی عظیمی در بخش معدن دارد افزود: متاسفانه با وجود چنین ذخایر غنی و متنوع این استان، هنوز سرمایهگذاری کلانی برای استخراج و فرآوری مواد معدنی آن صورت نگرفته است.
وی اظهار کرد: صادرات مواد معدنی نه تنها به رشد بهرهبرداری از ذخایر معدنی غنی کشور در جهت افزایش درآمد ارزی و رشد اشتغال ملی کمک میکند، بلکه زمینه تجهیز معادن و تولید مواد باارزش افزوده بیشتر را فراهم میسازد.
رییس صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد با بیان این مطلب که در نیمه اول سال 92 و با رشدی 100 درصدی بیش از 2 هزار تن سلستین از معادن "بابا محمد" در شهرستان گچساران و "قبر قیصر" در شهرستان بهمئی به کشور چین صادر شده است ارزش ریالی این میزان صادرات را بالغ بر 340 هزار دلار دانست.
دیودیده با بیان اینکه صادرات مواد معدنی نیازمند تدوین استراتژی مشخص کوتاهمدت و درازمدت است، تصریح کرد: نقش ماشین آلات، راهکارهای افزایش بهرهوری، تاثیرات نرخ ارز و نقش زیرساختها در توسعه بخش معدن از جمله موضوعات مهم این بخش است.
وی در پایان با اشاره به اینکه 86 معدن فعال و درحال تجهیز در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد، اضافه کرد: مهمترین مواد معدنی استان فسفات، سلستین، مس، نيترات پتاسيم است.
منبع:ایسنا
انتهاي پیام/گ
نظرات کاربران