نظرخواهی

آیا ازعملکرد مهدی روشنفکر در توسعه شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون راضی هستید؟

تازه های سایت

27. آذر 1392 - 13:16
رونق کسب هر کسی منحصر به خود اوست و تقلید-بردار نیست؛ همچنان که گمان نمی کنم هیچ یک از ما نه بتوانیم و نه حاضر باشیم کار پریم سینک را انجام دهیم تا روزی 100 کیلو ماهی سرخ شده بفروشیم.

به گزارش چهار فصل به نقل از شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از روزگار نو رونق کسب هر کسی منحصر به خود اوست و تقلید-بردار نیست؛ همچنان که گمان نمی کنم هیچ یک از ما نه بتوانیم و نه حاضر باشیم کار پریم سینک را انجام دهیم تا روزی 100 کیلو ماهی سرخ شده بفروشیم.

رونق کسب هر کسی منحصر به خود اوست و تقلید-بردار نیست؛ همچنان که گمان نمی کنم هیچ یک از ما نه بتوانیم و نه حاضر باشیم کار پریم سینک را انجام دهیم تا روزی 100 کیلو ماهی سرخ شده بفروشیم.

این رستوران-دار  65 ساله هندی در برابر چشم مشتریان مشتاق دست هایش را در روغن داغ می کند و ماهی های سرخ شده را بیرون می آورد. او می گوید بیش از 25 سال است که دستش را در روغن های تا 200 درجه حرارت می کند، بدون این که هیچ وقت سوخته باشد. وی می گوید به طور اتفاقی متوجه شده که روغن داغ دستهایش را نمی سوزاند.

شیرین کاری داغ آقای پریم سینک باعث شده که شهره شهر دهلی نو باشد و روزانه تعداد زیادی مشتری را با ماهی سیر کند.

روغن داغ

روغن داغ

 روغن داغ

 روغن داغ

روغن داغ

روغن داغ

انتهای پیام/گ

 

نظرات کاربران

شبکه اطلاع رسانی دانا
قلم_گزینشی