به گزارش چهار فصل به نقل از پایگاه خبری تحلیلی چرام، در حالی که امروزه در ایران میلیاردها دلار صرف ساخت و هزینه اماکن تفریحی و گردشگری می شود، در همین نزدیکی ها سرزمینی است که علاوه بر قدمت تاریخی و طبیعت بکر و دست نخورده اش، همچنان ناشناخته مانده و در گمنامی به سر می برد.
شهر چرام سرزمینی است که اگر فقط بخواهیم به استناد نامش به قدمت آن اشاره کنیم، متوجه بی مهری های تاریخ و سلاطین روزگار در حق این سرزمین می شویم.
نام چرام برگرفته از "چه رامه" بوده که به معنای جای سرسبز است و نشان از وجود مراتع فراوان می دهد که بیانگر قدمت دامپروری و کوچ نشینی در طول تاریخ بوده است.
زمانی که اسکندر مقدونی به بهانه ی انتقام شهر سوخته آتن که به دست پرتوان خشایارشا و برای تادیب یونانیان مهاجم به آتش کشیده شد، روانه ایران گردید در منطقه تنگ تکاب، دلاورمردی از ایل لر کهگیلویه و چرام به نام آریوبرزن در مقابل وی ایستادگی نمود و مدت ها از کیان این سرزمین دفاع کرد.
زمانی که اسکندر به سرزمین چرام رسید و با منطقه ای خوش آب و هوا و چمنزار های زیبا و مراتع بزرگ روبرو شد، می گوید "چه رامه" و یا "چون رومه" که بعدها به چُرام تغییر یافت.
این روزها و با بارش های اخیر در این شهرستان، طبیعت رخت سبز به تن کرده است و دوباره نام چرام بر سر زبان ها افتاده است.
تصاویر فوق که دیروز و از روستاهای شیخ حسین و موگرم چرام گرفته شده اند، صدق گفتار ما را به خوبی نشان می دهند.
اما یکی از جالب ترین تصاویری که از نزدیک شاهد آن بودیم، پسربچه ای بود که در این فصل زمستان مشغول شناکردن در آب بود و حیف مان آمد که تصویرش را نگذاریم.
میلاد که برخلاف ما اصلا اعتقادی به سردی هوا نداشت با دور شدن ما دوباره به آب زد.
انتهای پیام/گ
نظرات کاربران