نظرخواهی

آیا ازعملکرد مهدی روشنفکر در توسعه شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون راضی هستید؟

تازه های سایت

12. ارديبهشت 1393 - 19:17
بشارنیوز/آنچه كه در این موضع گیری بیش از همه خود را می نمایاند موضع گیری وی درباره «رهبری جریان اصلاحات» است. عارف در این باره گفته است كه «قطعا اصلاح طلبان یك شورای رهبری می خواهند؛ حال اینكه این شورای رهبری با چه مكانیزم و چه اهدافی تشكیل شود، ‌باید تصمیم گیری های لازم صورت گیرد.»

به گزارش چهارفصل،اصلاحات پس از شكست انتخاباتي در سال 84 هنوز به دنبال اين است كه به هر شكل راهي بيابد تا اين جريان به انسجام حداقلي دست پيدا كند. حتي با اينكه توانست در انتخابات رياست جمهوري سال 92 بر سر كانديدايي به اجماع برسد اما نتوانست آن را تا پايان رقايت حفظ كند و با توجه بازخوردهاي دريافت شده ترجيح داد كه نماينده مورد نظر خود را به نفع جرياني ديگر از صحنه انتخابات خارج كند. 

اختلافات عارف و خاتمي اصلاحات را به كدام سو مي‌برد؟

اين مسئله اگر چه با ابتكار رسانه اي تا حدودي سرپوشيده ماند اما نوع واكنش هاي بعدي بخصوص از سوي «محمدرضا عارف» خود را نمايان ساخت. با وجود اينكه جريان اصلاحات از گروه هاي متعدد و تقريبا غيرهمساني تشكيل شده اما عمده آنها بر سر رياست اصلاحات اجماع داشتند. مسئله اي كه پس از انتخابات 92 چندان قابل اتكا نيست.

 

عارف بلافاصله پس از كنار كشيده شدن از رقابت انتخاباتي با وجود بنياد باران «بنياد اميد ايرانيان» را راه اندازي كرد و راه به راه دفترهاي استاني براي آن تاسيس كرد. وي در آخرين موضع گيري خود گفته است كه سفرهاي استاني اش ربطي به انتخابات (مجلس شوراي اسلامي) ندارد و براي افتتاح دفتر بنياد اميد ايرانيان سفر مي كند.

 

اما آنچه كه در اين موضع گيري بيش از همه خود را مي نماياند موضع گيري وي درباره «رهبري جريان اصلاحات» است. عارف در اين باره گفته است كه «قطعا اصلاح طلبان يك شوراي رهبري مي خواهند؛ حال اينكه اين شوراي رهبري با چه مكانيزم و چه اهدافي تشكيل شود، ‌بايد تصميم گيري هاي لازم صورت گيرد.»

 

معناي ناگفته اين جملات اين است كه پس از بحث «عبور از خاتمي» در دوره رياست جمهوري وي حال محمدرضا عارف به عنوان يار ديرين كليد عبور از خاتمي براي رهبري اصلاحات را زده است و مشروعيت وي براي رياست بر جريان اصلاح طلبي را با چالش مواجه كرده است.

 

دليلي كه براي انصراف محمدرضا عارف از عضويت هيات مديره بنياد باران اعلام شده، تشكيل بنياد اميد ايرانيان است. حتي همين مسئله نيز نشانگر آن است كه وي هر روز از رياست خاتمي بر جريان اصلاح طلبي فاصله مي گيرد. اين زاويه سازي با توجه به اختلافات ريشه دار در اين جريان به راحتي مي تواند آن را به چالش بكشاند بخصوص كه اكنون سخن از «شوراي رهبري اصلاحات» به ميان مي آورد. 

 

با صدور اطلاعیه‌ای صورت گرفت

 

تکذیب خبر گلایه هاشمی رفسنجانی از دولت یازدهم

دفتر آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با انتشار اطلاعیه‌ای، برخی خبرسازی‌ها مبنی بر گلایه رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از روند کار دولت یازدهم را از اساس کذب خواند.

 

 در این اطلاعیه ضمن یادآوری نامگذاری امسال به نام «فرهنگ»، تاکید شده است: امیدواریم خبرسازان از نتیجه‌ای که پس از هشت سال تخریب شخصیت اصیل نظام گرفتند، درس بگیرند و بیش از این «آب به غربال نپیمایند.»

isna-11-261.jpg

 

متن کامل این اطلاعیه بدین شرح است:

 

«اخیراً سایت خبری جهان نیوز با رؤیاپردازی روی به خبرسازی جعلی و شایعه‌سازی آورده که مصداق کامل افراط است.

 

این سایت در «اخبار کوتاه و ویژه» به نقل از منبعی مجهول‌الهویه از اظهارات آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در جمعی واهی، ابتدا اقدام به خبرسازی و شایعه‌پراکنی کرده و سپس به تحلیل این خبر خودساخته و جعلی پرداخته تا در وهله اول به اهداف خود برسد و در مرحله بعد خوراک تبلیغاتی برای رسانه‌ها و جراید همسو تهیه نماید.

 

این سایت خبری وابسته به جناحی شناخته شده که عملکرد آن در حمایت از دولت گذشته کاملاً مشهود است، پس از ناکامی در تخریب و القای شایعات علیه رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، این بار با توسل به جعل خبر و شایعه‌سازی اقدام به نقل قولی کاذب و بی‌اساس از جلسه‌ای نامعلوم و منبعی نامعلوم‌تر با هدف القای جدایی و گلایه‌مندی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی از رئیس‌جمهور محترم (دولت یازدهم) می‌کند و ناشیانه با ادبیاتی خارج از عرف رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ادعا می‌کند که ایشان از کند و تنبل بودن دولت جدید گلایه کرده و خطر حضور مجدد آقای احمدی‌نژاد را گوشزد کرده است؛ در صورتی که این خبرسازی و شایعه‌پراکنی از اصل کذب محض و بی‌اساس است.

 

متأسفانه این شیوه نادرست در سالی دنبال می‌شود که از سوی مقام معظم رهبری مزیّن به «فرهنگ» است و متأسفانه جامعه شاهد رفتاری ضدفرهنگ، مخصوصاً در حوزه رسانه‌ای می‌باشد که امانتداران امکانات کشور می‌توانستند - و هنوز هم می‌توانند - منادی این اصل اصیل اسلامی و انقلابی باشند.

 

اقلیتی انگشت‌شمار که تریبون‌های رسانه‌ای خود را با پول بیت‌المال نیز اداره می‌کنند، به جای صداقت رسانه‌ای که رسالت آنها در جهت افزایش آگاهی جامعه از طریق خبررسانی و خبرنگاری است، به خبرسازی روی آورده‌اند و برآنند تا با القای اختلاف بین مسئولان، اکثریت جامعه را نا امید و در همراهی با مسئولین مردد نمایند.

 

اگرچه پیگیری قضایی این‌گونه دروغ‌پراکنی‌ها حق قانونی این دفتر است، بار دیگر با توصیه دست‌اندرکاران سایت‌ها و جراید افراطی به دوری از تهمت زدن و دروغ‌پردازی و رعایت اخلاق، انصاف، ادب و فرهنگ اسلامی، تأکید می‌شود که اصل برگزاری چنین جلسات و طرح چنین مباحثی از اساس کذب است و امیدواریم خبرسازان از نتیجه‌ای که پس از 8 سال تخریب شخصیت اصیل نظام گرفتند، درس بگیرند و بیش از این «آب به غربال نپیمایند.»

 

اصولاً از روزهای ابتدای سال جاری، افراطیون و انحرافیون، سیاست جعل و دروغ‌پردازی و سپس تحلیل‌های ناصواب را در دستور کار خود قرار داده‌اند که البته ما مجموعه‌ای از این دروغ‌ها و عوامل جعل و ریشه‌های آن را در اختیار داریم که به موقع در اختیار مردم خواهیم گذاشت. تا سیه‌روی شود هرکه در او غش باشد. همانگونه که قبلاً اتفاق افتاد.

 

محمد هاشمی»

 

نظرات کاربران

شبکه اطلاع رسانی دانا
قلم_گزینشی