نظرخواهی

آیا ازعملکرد مهدی روشنفکر در توسعه شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون راضی هستید؟

تازه های سایت

28. شهريور 1392 - 23:41
می‌خواستند شخصی هماهنگ با وزارت علوم، رئیس دانشگاه آزاد شود
چه کسانی به عزل «دانشجو» رأی دادند؟ + عکس
فرهاد دانشجو در حالی شب گذشته از سوی هیئت امنای دانشگاه آزاد عزل شد که توفیقی سرپرست وزارت علوم علیرغم امضای صورتجلسه عزل دانشجو در روزهای گذشته، بارها از این موضوع ابراز بی‌اطلاعی و حتی چهار بار آنرا تکذیب کرده بود.

به گزارش چهارفصل، روز گذشته در جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی، حمید میرزاده یا کسب 6 رأی از 8 رأی حاضر جای فرهاد دانشجو را در کرسی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی گرفت.

چهارشنبه 27 شهریور در جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی، حمید میرزاده یا کسب 6 رای از 8 رای حاضر جای فرهاد دانشجو را در کرسی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی گرفت.
 
در تصویر ذیل 6 مخالف فرهاد دانشجو مشاهده می شود:
 
هاشمی رفسنجانی- سیدحسن خمینی- قاضی زاده هاشمی-جعفر توفیقی- حمید میرزاده- بهمن یزدی صمدی
 
فرهاد دانشجو : می‌خواستند شخصی هماهنگ با وزارت علوم، رئیس دانشگاه آزاد شود
 
 فرهاد دانشجو رئیس معزول دانشگاه آزاد در حاشیه جلسه هیئت امنای این دانشگاه، با حضور در جمع خبرنگاران اظهار داشت:‌  اینطور عنوان شد که به علت مصلحت دانشگاه و شرایط پس از انتخابات و نیز ترجیح اکثریت اعضای هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی، شخصی تصدی ریاست دانشگاه آزاد را بر عهده بگیرد که بتواند هماهنگ‌تر با وزرای علوم و بهداشت همکاری کند.
 
خبرگزاری فارس در باره این نشست نوشت: اعضای هیئت امنای دانشگاه آزاد شب گذشته با تشکیل جلسه فوق‌العاده در دفتر هاشمی‌رفسنجانی رئیس این هیئت، فرهاد دانشجو را با شش رأی موافق و 2 رأی مخالف از ریاست دانشگاه آزاد عزل کردند.

عزل فرهاد دانشجو در حالی صورت گرفت که خبرگزاری فارس 17 شهریور امسال در خبری از تهیه صورتجلسه و تلاش برای عزل دانشجو خبر داده بود.

در آن روز یک منبع نزدیک به هیئت امنای دانشگاه آزاد در گفت‌وگو با فارس اعلام کرده بود که طی روزهای گذشته شش نفر از اعضای هیئت امنای این دانشگاه با تهیه صورتجلسه‌ای، به دنبال عزل فرهاد دانشجو از ریاست دانشگاه آزاد و انتصاب حمید میرزاده عضو هیئت امنای این دانشگاه به سرپرستی آن هستند.

به گفته این منبع، توفیقی، حمید میرزاده و یزدی‌صمدی صورتجلسه مذکور را امضا کرده بودند.

اما جعفر توفیقی سرپرست وزارت علوم همان شب در گفت‌وگو با فارس با تأکید بر اینکه صورت‌جلسه‌ای مبنی بر عزل رئیس دانشگاه آزاد امضا نکرده است، گفت: عزل رئیس دانشگاه آزاد روال قانونی دارد و بنده صورت‌جلسه‌ای مبنی بر عزل رئیس این دانشگاه امضا نکرده‌ام.

وی همچنین با تکذیب خبر فارس، گفته بود: اینگونه نیست که با امضای یک صورتجلسه رئیس دانشگاه آزاد را بتوان عزل کرد و چنین موردی نیز اتفاق نیفتاده است که صورتجلسه‌ای امضا شود، عزل رئیس دانشگاه آزاد از اختیارات هیئت امناست.

توفیقی در پاسخ به این سؤال که آیا برنامه‌ای برای تغییر رئیس دانشگاه آزاد وجود دارد یا خیر، گفت: من در این مورد اطلاعی ندارم و مسئولیتش نیز با من نیست؛ مسئولیت عزل رئیس دانشگاه آزاد به عهده هیئت امنای دانشگاه آزاد است و از طریق تصمیم‌گیری در جلسات هیئت امنا صورت می‌گیرد.

یزدی صمدی عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد هم در گفت‌وگویی تأکید کرده بود: صورتجلسه امضا شده مربوط به تغییر رئیس دانشگاه آزاد نیست؛ بر اساس قانون برای تغییر رئیس دانشگاه آزاد باید هیئت امنای این دانشگاه تشکیل جلسه دهد و این مسئله از طریق امضای صورتجلسه ممکن نیست.

وی با اشاره به صورتجلسه امضا شده از سوی اعضای هیئت امنای دانشگاه، گفته بود: این صورتجلسه مربوط به تغییر رئیس دانشگاه آزاد نبوده است و بنده از جزئیات و موضوع آن اطلاعی ندارم، بر اساس قانون برای تغییر رئیس دانشگاه آزاد باید هیئت امنای این دانشگاه تشکیل جلسه دهد و این مسئله از طریق امضای صورتجلسه ممکن نیست.

خبرگزاری فارس 22 شهریورماه، سند امضای هر چهار عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد (توفیقی، یزدی‌صمدی، قاضی‌زاده‌هاشمی و میرزاده) پای صورتجلسه عزل دانشجو را منتشر کرد که می‌توانید این خبر را اینجا مشاهده کنید.

اما توفیقی مجددا 25 شهریور در جمع خبرنگاران و در حاشیه آیین افتتاح پروژه‌های عمرانی دانشگاه زنجان، در پاسخ به سوالی در خصوص عزل دانشجو از ریاست دانشگاه آزاد گفت: رفتن فرهاد دانشجو در دستور کار هیئت امنای دانشگاه آزاد نیست.

سرپرست وزارت علوم با بیان اینکه در جلسه آتی هیئت امنای دانشگاه آزاد حضور خواهد داشت، تصریح کرده بود: در دستور کار این جلسه مطلبی در زمینه آقای فرهاد دانشجو مطرح نیست!!

اما فرهاد دانشجو 25 شهریور در نشستی خبری اعلام کرده بود: به بنده گفته‌اند برای حفظ آبروی خودتان استعفاء دهید وگرنه عزل‌تان می‌کنیم.

دانشجو با بیان اینکه برای عزل نیازی به دلایل غیرعلمی نیست، بگویند فضای سیاسی عوض شده و باید عزل شوی، ولی مطلب درست باشد و حرمت را حفظ کنند، گفته بود: در جلسه اخیری که با هاشمی‌رفسنجانی داشتم موضوعات مختلف از جمله عزل احتمالی اینجانب و بررسی آن در جلسه هیئت امنا، مورد بحث و بررسی قرار گرفت؛ احتمال عزل بنده توسط هیئت امنای دانشگاه آزاد وجود دارد.

صبح روز گذشته فارس خبری مبنی بر تشکیل جلسه فوق‌العاده هیئت امنای دانشگاه آزاد با فرهاد دانشجو مخابره و اعلام کرد که طبق اخبار ارائه شده یکی از دستورات جلسه امروز هیئت امنای دانشگاه آزاد عزل فرهاد دانشجو رئیس این دانشگاه است.

اما باز هم توفیقی سرپرست وزارت علوم در حاشیه جلسه روز چهارشنبه هیئت دولت با تکذیب این خبر، گفته بود: فعلاً موضوع تغییر ریاست دانشگاه آزاد در دستور کار جلسه هیئت امنای این دانشگاه نبوده!، اما باید جلسه تشکیل و بعد از آن موضوع مشخص شود.

وی عنوان کرده بود: دستور کار هیئت امنا مشخص است و من در جریان موضوع مربوط به رئیس دانشگاه نیستم! و تصمیمی است که بر عهده رئیس این هیئت است.

سرپرست وزارت علوم در پاسخ به سؤالی که نظر شخصی وی درباره تغییر رئیس دانشگاه آزاد را جویا می شد، گفت: من مستقیماً در جریان این کار نبودم و باید جلسه تشکیل و گزارش‌ها ارائه شوند.

وی چند ساعت بعد و برای چهارمین بار در چند روز گذشته ولی برای دومین بار در طول یک روز و دقیقا 2 ساعت قبل از آغاز جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد و در حاشیه مراسم معارفه رئیس دانشگاه علامه طباطبایی در جمع خبرنگاران نیز تصریح کرد: با فرهاد دانشجو رئیس دانشگاه آزاد آشنایی ندارم و امروز برای نخستین بار در جلسه هیئت امنا شرکت می‌کنم تا پس از بحث و بررسی نظر خود را اعلام کنم، در رابطه با اینکه امروز دانشجو عزل می‌شود یا خیر اطلاعی ندارم!، دستور جلسه ابلاغ شده است و جلسه هیئت امناء بر اساس آن برگزار می‌شود.

اما شب گذشته و چند ساعت بعد از این اظهارات توفیقی با وجود آنکه تنها 10 روز از انتشار خبر فارس در خصوص عزل دانشجو گذشته بود، بالاخره هیئت امنا «دانشگاه آزاد را از دانشجو گرفت» و او را از این سمت عزل کرد.

 

 

جالب اینجاست بر اساس عکس های منتشر شده توفیقی آشکارا به عزل دانشجو رای مثبت داد.

فرهاد دانشجو در حاشیه نشست شب گذشته هیئت امنا گفت: ترجیح اکثریت اعضای هیئت امنا این بود که شخصی تصدی ریاست دانشگاه آزاد را بر عهده بگیرد که بتواند هماهنگ‌تر با وزرای علوم و بهداشت همکاری کند؛ در دانشگاه آزاد که رئیس قبلی به مدت 30 سال ریاست را بر عهده داشته، این تغییر و تحول غیرطبیعی به نظر می‌رسد.

حال سوال این است جعفر توفیقی که هم اکنون سرپرستی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را بر عهده دارد و بنا به ادعای خودش برای تصدی این وزارتخانه به مجلس معرفی می شود و تنها گزینه پیشنهادی برای آن می باشد، چرا بارها و بارها از عزل دانشجو اظهار بی‌اطلاعی و حتی خبر دقیق و صحیح خبرگزاری فارس را تکذیب می‌کرد.

منبع:دانا

انتهای پیام/گ

 

نظرات کاربران

شبکه اطلاع رسانی دانا
قلم_گزینشی