چهارفصل، سید باقر افشین امروز در کهگیلویه، اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون بیش از 4200 واحد صنفی مورد بازرسی اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان قرار گرفته است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه با بیان اینکه 443 پرونده متخلف به تعزیرات حکومتی جهت صدور حکم ارسال شده است افزود: تخلفات صورت گرفته در حوزه گرانفروشی، عدم درج قیمت، عدم اعلام موجودی و نداشتن پروانه کسب بوده است.
افشین از کشف و ارسال 13 پرونده قاچاق کالا به تعزیرات حکومتی در شهریور ماه خبر داد و تصریح کرد: این پروندهها مربوط به انواع کالای خواربار، دخانیات، لوازم خانگی و مواد آرایشی است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه، انواع سیگار را از بیشترین کالای مکشوفه قاچاق برشمرد.
افشین ارزش ریالی پروندههای قاچاق کالا را بالغ بر 385 میلیون ریال برآورد کرد.
این مسئول همکاری نیروی انتظامی در جلوگیری از خروج گندم بدون مجوز از سطح شهرستان را خوب ارزیابی کرد و گفت: از ابتدای سال تاکنون 102 تن گندم توسط بازرسان صنعت، معدن و تجارت ضبط و به سیلوهای گچساران و یاسوج ارسال شد.
افشین در مورد پروندههای آرد ضبط شده نیز ابراز داشت: آرد ضبط شده با همکاری اتحادیه با قیمت مصوب در شبکه توزیع شده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر آرد به میزان کافی در شهرستان وجود دارد اذعان داشت: آرد سبوسدار بر اساس نوع پختی که خبازیها دارند توزیع میشود.
به گفته افشین 13 واحد خبازی غیر فعال در قلعهرئیسی و جاورده از توابع بخش چاروسا و شهرهای دهدشت و سوق طی این مدت وارد چرخه فعالیت شده و با آغاز بکار این واحدهای خبازی زمینه اشتغال 36 نفر فراهم شد.
افشین همچنین فعالیت سه واحد خبازی خانگی در پخت نان سنتی و محلی را متذکر شد و گفت: اختصاص آرد به خانوادههای متقاضی پخت نان محلی منوط به اضافه بودن سهمیه آرد واحدهای خبازی است.
منبع:فارس
انتتهای پیام/گ
نظرات کاربران