به گزارش چهارفصل به نقل از فارس در یاسوج، اظهار کرد: بیش از 2 هزار و 500 نفر در دو بخش خصوصی و دولتی در صنعت فرش استان کهگیلویه و بویراحمد در حال فعالیت هستند.
مدیر شرکت فرش استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در سالهای اخیر ارتقای مطلوبی در زمینه تولیدات فرش استان صورت گرفته است، افزود: پنج نمونه فرش در سطح استان تولید میشود.
کاویانی گفت: 500 نفر در بخش دولتی و بیش از 2 هزار نفر در بخش خصوصی و تحت پوشش و مدیرت شرکت فرش استان در زمینه فرشبافی فعالیت دارند.
وی افزود: حدود 50 کارگاه غیره متمرکز در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد و بقیه بافندهها به صورت تک بافت مشغول به فعالیت هستند.
مدیر شرکت فرش استان کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت تولیدی فرش استان را در بخش دولتی 750 متر و در بخش خصوصی در حدود 3 هزار متر در سال دانست.
وی عمده تولیدات استان در زمینه فرش را فرشهای عشایری، ریزبافت گل ابریشم، فرش ذهنی بافت، گبه و گلیم دانست که بخشی در داخل و بخشی به کشورهای اروپا و آمریکای جنوبی صادر میشود.
کاویانی عمده مشکل صنعت فرشبافی در استان را فقدان تشکلها و بخشهای خصوصی دانست و افزود: از سایر استانها کارگاههایی در کهگیلویه و بویراحمد دایر شده و از این طریق متأسفانه فرش کهگیلویه و بویراحمد به نام استانهای دیگر وارد بازار فروش میشود.
مدیر شرکت فرش استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: این مشکل با حمایتهای سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و تأکید بر فعالسازی تشکلهای خصوصی توانمند در حال پیگیری است و امید است به زودی مشکلات این بخش کاهش یابد.
انتهای پیام/گ
نظرات کاربران